Andreea Marin, în lacrimi. Nu a mai rezistat: „E obositor să fim mereu puternici”

Iancu Andreea 21.09.2021, 09:13

Viața Andreei Marin pare, la prima vedere, una strălucitoare. Vedeta se bucură de admirația publicului, este o femeie cu o carieră de succes, o mamă împlinită și trăiește o perioadă în care iubirea partenerului de cuplu îi aduce multă bucurie. Totuși, în spatele ușilor închise, Andreea Marin are momente în care este vulnerabilă, chiar în lacrimi, demonstrând încă o dată că și cei mai puternici oameni au clipe în viață în care sunt copleșiți de emoții. O postare recentă făcută de fosta Zână a Surprizelor a scos la lumină una dintre cele mai profunde dureri ale vedetei.

Andreea Marin, dezvăluiri în lacrimi. Vedeta a scos la lumină amintiri dureroase

Chiar dacă astăzi este o femeie de succes, Andreea Marin a trecut de-a lungul timpului prin experiențe de viață dureroase, dar care au ajutat-o să fie mai puternică. Deși puțin cunosc cum a arătat viața vedetei de dinainte de celebritate, Andreea a făcut recent câteva dezvăluiri, în lacrimi, despre anii copilăriei sale. Totul a pornit de la câteva fotografii pe care prezentatoarea TV le-a redescoperit în sertarul cu amintiri și pe care vedeta le-a împărtășit cu fanii săi din mediul online.

Ieri am petrecut 10 ore cu mine și amintirile dragi. Am deschis cutii de scrisori păstrate de la cei ce-mi sunt îngeri acum, m-am întors în timp, am retrăit întâmplările care ne-au legat și m-au făcut să fiu omul de azi… Am făcut ordine în miile de fotografii adunate într-o viață și mi-am dat seama că am amânat atât, pentru că îmi era teamă să revăd cu inima oamenii dragi ce nu mai sunt, să realizez că nu mai e nimeni mai vârstnic decât mine pe care să-l pot suna și să cer un sfat la nevoie, trebuie să fiu puternică și să mă bazez pe mine, să ofer eu sprijinul meu când e nevoie de el, dar nu am cui să-l cer, decât în rugile mele, căci bunii mei de odinioară nu mai sunt…, și-a început Andreea Marin dezvăluirile.

Andreea Marin, în lacrimi
Andreea Marin, despre amintirile sale din copilărie

„Am lăsat lacrimile să curgă”

Astăzi este un exemplu de determinare, eleganță și încredere în propriile forțe, însă toate aceste calități au fost dobândite în timp, în urma greutăților de care s-a lovit. Rămasă fără mamă de la o vârstă fragedă, după ce aceasta s-a stins în brațele sale în urma unui accident de mașină, Andreea Marin a reușit să treacă peste impedimente cu ajutorul amintirilor pe care le păstrează și pe care le-a admirat de curând, pentru a se încărca cu energia rădăcinilor sale. Printre bucurii și tristeți, vedeta și-a regăsit viața care a adus-o până în punctul în care se află în prezent.

Nu e un sentiment ușor, dar nu-mi place să pun pe umerii nimănui momentele mele grele, care au existat din plin, echilibrând balanța vieții mele. Așa că ziua de ieri a fost despre rădăcini, despre dureri și bucurii readuse la lumină și privite în ochi, asumate, despre povestea vieții mele, cu bune, cu rele, care merge mai departe. Am lăsat lacrimile să curgă, pentru că e obositor să fim mereu puternici, și cred că drumul cel mai greu parcurs a fost cel din scrisorile bunicilor, ale părinților (unele nu îmi erau destinate, dar le-am primit „moștenire” când ei n-au mai fost și m-am regăsit în ele, în povestirile lor, alături de cei dragi), rândurile surorii mele pentru care iubirea mea nu are margini, ale oamenilor dragi care mi-au dăruit bunătate pură, simplitate și cinste, dragoste fără ocolișuri, mereu o caldă îmbrățișare, a mai povestit prezentatoarea TV.

În plus, Andreea a împărtășit câteva imagini din copilăria și începutul carierei sale în televiziune.

Am ales 10 imagini de la diferite vârste, încă din primul an de viață, apoi crescând alături de familie, anii adolescenței la școală sau la competițiile de handbal, iar ultima fotografie e în cabina de machiaj la televiziune, pe când eram om de știri. Și de aici, povestea o cunoașteți…, a concluzionat fosta Zână a Surprizelor.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...