Andreea Marin, în cea mai îndrăzneaţă ţinută. Toată lumea a observat cât de scurtă este rochia

Badea Violeta, Anca Manolica 24.09.2021, 12:44

Andreea Marin le pregătește noi surprize fanilor. Zâna surprizelor a anunțat pe o rețea de socializare că va lansa un nou proiect. Diva nu a oferit prea multe detalii, dar cu această ocazie a demonstrat cât de sexy este la cei 46 de ani ai săi.

Cum s-a pozat Andreea Marin

La început de toamnă, Andreea Marin este pusă pe fapte mari. Diva i-a anunțat pe admiratorii săi din mediul online că se pregătește de lansarea unui nou proiect. Aceasta a ales să păstreze suspansul și nu a oferit foarte multe detalii, dar din postare pare că este vorba de o colaborare cu o casă de bijuterii.

Pentru promovarea respectivului brand, Andreea Marin s-a fotografiat în haine extrem de provocatoare pe străzile superbe ale Italiei. Într-una din fotografii, diva poartă o ținută de culoare verde și lasă la vedere picioarele lungi, ca de manechin.

„Port cu mine amintiri de neuitat. Uneori, mintea mea le pierde pe drum. Talismanul meu, însă, le ține vii pentru mine mereu. E o poveste unică, pe care ți-o dezvălui în curând…”, a scris Andreea Marin în dreptul imaginilor.

Andreea Marin intr-o tinuta extrem de sexy

Andreea Marin s-a fotografiat pe străzile din Italia

Andreea Marin pare că s-a îndrăgostit de Italia. Recent, zâna surprizelor a fost în vacanță în Capri, împreună cu fiica sa, Violeta, şi cu iubitul său, Adrian Brâncoveanu. De data aceasta, diva a mers din nou să se bucure de peisajele încântătoare ale Italiei, dar în scopuri profesionale. Frumoasa brunetă s-a forografiat în Vicenza şi Veneţia.

„Zori de zi în Vicenza, Italia, locul unde artizani ce moștenesc meșteșugul din tată în fiu fac să prindă viață o inovație născută în România, care dă unicitate unor bijuterii cu adevarat speciale.

Arta și tehnologia avansată se întâlnesc în fiecare piesă din colecția ce va fi lansată la noi acasă la final de septembrie, la @creativehubvoiceandvisibility. Acum, însă, filmările sunt gata să înceapă, camera mea e locul pregătirilor pentru realizarea unei campanii de neuitat.

Astăzi urmează să-i cunoaștem și pe designer și pe artizanii datorită cărora ideea născută în România prinde viață, iar specialiștii în IT de la noi de acasă se ocupă de ultimele detalii ale tehnologiei ce transformă fiecare piesă dintr-o simplă bijuterie, într-un dar unic, cu suflet, memorabil.

Veți afla în curând cum e posibil să schimb rolul decorativ al unui obiect în… mult mai mult decât atât! Devine prețios nu doar prin materialele folosite, ci mai ales pentru că este… însuflețit! Pe curând!”, a mai scris Andreea Marin pe Instagram.

Colaj Foto : Carmen Iozan

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...