Andreea Marin, gafă de zile mari. Imaginile care i-au făcut pe fani să îşi schimbe părerea despre vedetă

Ana Anitoiu 31.07.2021, 10:36

Andreea Marin a făcut o gafă de zile mari. Vedeta, care a fost surprinsă recent alături de partenerul ei la doar câțiva metri distanță de Jennifer Lopez și Ben Affleck, a publicat imagini ce i-au făcut pe fani să-și schimbe părerea despre ea.

Ce gafă a făcut Andreea Marin

Pe vremuri, Andreea Marin era cunoscută în toată țara drept ”zâna” de la emisiune ”Surprize, surprize”, unde invitații aveau parte de momente de reală bucurie. Acum, însă, prezentatoarea a ajuns să fie criticată de unii dintre oamenii care obișnuiau să o admire.

Mulți dintre fanii Andreei Marin consideră că în ultima perioadă vedeta exagerează cu reclamele pe care le publică pe rețelele de socializare. Astfel, ei o acuză pe fosta ”zână” de la ”Surprize, surprize” că nu o mai interesează oamenii, ci doar banii pe care îi câștigă din plasarea de produse. Alții i-au luat apărarea, susținând că nu e nimic greșit în ceea ce face prezentatoarea.

”Deja ai de venit antipatică! Nu te mai saturi de bani!”, ”E penibilă cu aceste reclame la nesfârșit”, ”Împachetează și niște aer și fă reclamă și la asta!”, ”Îmi erai dragă și te urmăream cu plăcere. Ai devenit penibilă cu reclamele tale”, ”De câteva luni toate postările sunt reclame la ceva. Sunt dezamăgită. Sincer” și ”Altceva nu mai faci? Doar de promovarea brand-urilor de mai ocupi?”, sunt doar câteva dintre comentariile negative pe care le-a primit vedeta.

Aceasta nu este prima dată în această vară când Andreea Marin este criticată de fani pentru că publică prea multe reclame. Unul dintre fanii ei i-a reproșat că nu i-a oferit ”ajutor omenesc” deși i-a scris de nenumărate ori.

Andreea Marin, gafa de zile mari. Imaginile care i-au facut pe fani sa isi schimbe parerea despre vedeta
Andreea Marin

Andreea Marin vrea să devină mamă pentru a doua oară

În prezent, Andreea Marin are o relație fericită cu diplomatul Adrian Brâncoveanu, alături de care a fost surprinsă recent într-o destinație de vacanță de vis, unde au fost foarte aproape de cuplul Ben Affleck și Jennifer Lopez. Vedeta a dezvăluit că își dorește să devină mamă pentru cea de-a doua oară.

”Când o vrea Dumnezeu. (…)  Sunt un om sănătos, nu e asta o problemă, dar lucrurile se întâmplă atunci când trebuie să se întâmple. E un moment pentru toate. Știe cineva, acolo sus, mai mult decât știm noi, asta cu siguranță!”, a spus Andreea Marin, la Antena Stars.

Andreea Marin, despre căsătorie

Cu toate că a spus că ar vrea să aibă un al doilea copil, Andreea Marin a recunoscut și că nu crede în conceptul de suflet pereche și că nu își mai dorește să se căsătorească, deoarece la vârsta de 46 de ani nu mai are nevoie de un act ca să fie fericită în relația ei.

“Mă atașez foarte tare de oamenii pe care îi întâlnesc, dar cred că dacă nu îl întâlneam pe unul, îl întâlneam pe altul. Mi-a fost menit să am acest copil, să îl întâlnesc pe copilul meu. Dar altfel, suntem atât de mulți și fiecare dintre noi are calități, ceva bun de oferit. Eu așa văd oamenii. Nu sunt nici eu de neînlocuit. Dacă nu aş apărea eu în viața cuiva ar apărea altcineva.

Pe de altă parte, a întâlni un anumit tip de om care te va învăța ceva despre tine, e altceva. Asta cred, că întâlnim oameni care ne oferă o lecție de viață, fie ea bună sau rea. Și când părăsesc «încăperea» – fie la decizia ta sau a lui, te eliberează către ceva mai bun”, a spus Andreea Marin, la Canal 33.