Andreea Marin, dezvăluiri inedite despre Violeta. Ce meserie surprinzătoare îşi doreşte să aibă fiica lui Ştefan Bănică Jr

Iancu Andreea 14.04.2021, 13:54

Andreea Marin este un exemplu de urmat de către mulți părinți, fosta Zână a Surprizelor bazându-și educația fiicei sale pe principii solide. Deși vedeta s-a bucurat de succes în lumina reflectoarelor, devenind o persoană publică apreciată de români, se pare că fiica lui Ștefan Bănică Jr. nu își dorește să urmeze același parcurs cu cel al părinților săi. Andreea Marin chiar a făcut dezvăluiri despre meseria pentru care se pregătește Violeta.

Ce părere are Andreea Marin despre meseria aleasă de fiica sa, Violeta

Relația pe care Andreea Marin o are cu fiica sa este una demnă de invidiat. Dincolo de frumusețea fizică a tinerei și sensibilitatea naturală, fosta zână a Surprizelor a reușit să îi insufle adolescentei dragostea pentru tot ceea ce o înconjoară. Astfel, fiica lui Ștefan Bănică Jr. a devenit pasionată de un domeniu opus celor în care activează părinții săi. Deși mulți s-ar grăbi să își încurajeze copiii să le urmeze pașii în carieră, Andreea Marin recunoaște că este mândră de meseria pe care fiica sa a ales-o și vorbește despre Violeta ca un părinte care culege roadele efortului de a-i oferi o educație bună. Tânăra visează să urmeze cursurile facultății de Drept pentru a le putea fi de folos celor din jur, ca avocat.

Îmi doresc ca Violeta să devină o femeie sensibilă și capabilă să se lupte pentru drepturile ei și să le apere pe ale celorlalți. De altfel, mi-a mărturisit de curând că își dorește să urmeze cursurile facultății de drept. Sunt uimită! Îi place partea asta artistică a vieții, are de la ambii părinți ce să moștenească în acest domeniu, dar mă bucură realismul ei. Și-a dat seama de nişte lucruri, a povestit Andreea Marin pentru A7TV.

Andreea, alături de fiica sa, Violeta
Andreea, alături de fiica sa, Violeta

Vedeta se consideră o mamă strictă. „Există reguli și trebuie să le păstrăm”

Pe de altă parte, Andreea recunoaște că nu a pus niciodată presiune pe situația școlară a fiicei sale, alegând în schimb să o vadă pe Violeta fericită. Acesta, consideră vedeta, este cel mai important lucru din viața noastră.

Citește foarte mult în domeniu, deși are o vârstă fragedă. Tot ce îmi doresc este să fie fericită. Nu vreau să am un copil excepțional, perfect, mă bucur că e bună la școală dar nu asta e scopul meu în viață. Am ajuns într-un moment în care realizez că e atât de important să trăim fericirea. Asta îmi doresc pentru ea, a spus Andreea Marin, potrivit sursei citate.

Cu toate acestea, educația trebuie să fie una solidă, iar prezentatoarea TV mărturisește că a încercat să impună o serie de reguli pentru ca Violeta să se dezvolte armonios atât la trup cât și la suflet. De asemenea, vedeta s-a folosit și de exemplul personal, întreaga sa familie respectând anumite principii.

Da, sunt o mamă destul de strictă din punctul acesta de vedere, dar știu că modul meu de a gândi o va duce într-o direcție bună. Și deja văd rezultate. Da, există reguli și trebuie să le păstrăm cu toții, există o disciplină și în viața noastră de maturi, nu doar în viața copiilor. Sunt anumite reguli care țin de dorința mea de a nu exista risipă, de a aprecia ceea ce ai în viață, nu de a considera că tot ce ai ți se cuvine. Nu, nu ni se cuvine nimic, a explica Andreea Marin într-un interviu pentru Libertatea.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...