Andreea Marin, dezvăluiri în premieră despre relația cu sora mai mică. „Ne certam în fiecare zi”. Ce avea de împărțit cu Cristina

Ionuț Vieru 26.11.2022, 15:31

Andree Marin a vorbit în exclusivitate despre copilăria ei și despre relația pe care o are cu sora ei mai mică. Vedeta nu a avut o viață ușoară. Și-a pierdut mama când avea doar 9 ani, însă își aduce și acum aminte de ea și o poartă în suflet mereu, alături de ea.

Relația dintre Andreea Marin și sora ei mai mică

Atunci când mama Andreei Marin a trecut în neființă, ea avea doar 9 ani, iar sora ei mai mică 4 ani. A fost mereu apropiată de sora ei, iar certurile dintre ele erau banale. Fie de la jocuri, fie discuții în contradictoriu.

„E distanță de vârstă între noi, de vreo cinci ani și ce îmi rămânea mie mic îi venea ei. E o treabă simpatică treaba asta. Chiar și pentru fratele cel mic, că el tânjește la ce are cel mare. Nu cred că ne-am certat pe haine, dar așa cred că ne certam în fiecare zi. Am ajuns eu să fiu ciufulită când am mai crescut. Nu sunt eu aia „bătăioasă”. Nici cu ea nu îmi este rușine. Suntem la fel”, a mai povestit amuzată Andreea Marin pentru EGO.ro.

Andreea Marin și sora ei

Andreea Marin, piese speciale în garderobă de la mama sa

Prezentatoarea TV o simte zilnic aproape de ea pe mama ei, mai ales că a păstrat multe dintre rochiile și accesorii pe care le poartă oricând își face dor. Atât ea, cât și sora ei mai mică au astfel de piese vestimentare în garderobă.

Andreea Marin a demonstrat, în cei peste 30 de ani de carieră, că este un adevărat exemplu pentru doamne și domnișoare din toate punctele de vedere. Cu toate acestea, vedeta nu a pus niciodată accent foarte mare pe haine sau accesorii. De multe ori a purtat rochii vechi de peste 50 de ani, unele care i-au aparținut mamei sale.

„N-am fost niciodată exagerată din punctul ăsta de vedere, am fost un om cu picioarele pe Pământ, dar îmi place să combin. Pot să port o rochie a mamei, că doar acum orice e vintage e la modă, cu accesorii ale timpurilor noastre. Sau invers. Accesorii vintage pentru o creație la timpul prezent.

Mi se pare foarte interesant. Deci nu trebuie mereu să îți faci ceva nou. Am mai auzit povestea cum că dacă ai purtat o rochie o dată nu mai ai de ce să o mai porți că te vede lumea. Mai am unele rochii ale mamei mele. Și accesorii. Nici nu îmi amintesc cum au ajuns unele la mine și unele la ea. Nu îmi amintesc detaliile astea”, a povestit Andreea Marin pentru EGO.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe