Andreea Marin, dezvăluire specială despre Adrian Brâncoveanu. Nu te aşteptai la asta: „E chiar foarte priceput”

Ana Anitoiu, Daria Petrescu 23.10.2021, 15:21

Andreea Marin a făcut o dezvăluire specială despre partenerul ei de viață, Adrian Brâncoveanu. Fosta zână de la ”Surprize, surprize” a vorbit și despre lupta ei cu Covid-19, precum și despre momentul în care a ajuns de urgență la un spital cu o altă problemă.

Andreea Marin, despre simptomele Covid-19 cu care s-a confruntat

Vedeta, în vârstă de 46 de ani, a povestit la ”Teo Show” de la Kanal D că după ce s-a infectat cu noul coronavirus s-a confruntat timp de trei zile cu simptome precum dureri de mușchi și de cap și febră, dar nu foarte mare. Ea a precizat că a ajutat-o faptul că este vaccinată anti-Covid-19.

Andreea Marin a vorbit și despre perioada în care a avut Covid-19 fiica ei, Violeta. Fosta zână de la ”Surprize, suprize” a spus că în decembrie copilul ei a petrecut trei săptămâni în izolare și că petrecea timp cu ea prin fereastra camerei adolescentei în vârstă de 13 ani. Vedeta a precizat că nu și-a pierdut cumpătul atunci când a aflat că fiica ei s-a îmbolnăvit.

”În general, în fața problemelor vieții – și au fost destule, caut cumva să nu-mi pierd cumpătul, pentru că știu deja că nu fac decât să adaug o problemă-n plus dacă intru în panică. Cred că am un sistem de autoapărare.

Mă mobilizez foarte tare într-un moment de criză și singurul meu gând e: ce pot să fac eu cel mai bine acum. După aceea mi s-a întâmplat și să dau drumul lacrimilor. Nu trebuie să ne fie rușine să fim oameni”, a spus ea.

Andreea Marin, dezvaluire speciala despre Adrian Brancoveanu. Nu te asteptai la asta:
Andreea Marin

Andreea Marin, despre momentul în care a ajuns de urgență la spital cu o altă problemă

De asemenea, Andreea Marin a dezvăluit că are o gastrită ce i se reactivează din când în când și că la un moment dat, anul trecut, a ajuns de urgență la spital, după ce i s-a făcut rău în timp ce se afla la volan, în drum spre o filmare.

”Eram într-o perioadă în care munceam luni – duminică, pur și simplu de dimineață până seara, nu mai reușeam nici să dorm, pentru că grijile nu se liniștesc atunci când te bagi în pat. Eram foarte pasionată de proiectul pe care-l aveam la momentul acela și nu reușeam să mă detașez, deși am atâta experiență de viață. Și la volan, spre o filmare, mi s-a făcut rău.

Am sunat un medic care mi-a spus că pare un preinfarct. Te rog, imediat te așezi pe dreapa. Dar stați că am filmare. Ce filmare? În secunda asta chem eu SMURD-ul, tu doar oprește mașina. Nu a fost preinfarct, dar am avut simptomele care duceau cu gândul la asta. La spital mi s-a spus că sunt burn-out, că pur și simplu trebuie să las ritmul mai jos”, a spus Andreea Marin.

Andreea Marin, despre iubitul ei

Totodată, Andreea Marin a dezvăluit că a făcut Covid-19 și Adrian Brâncoveanu. În plus, ea a dezvăluit că partenerul ei de viață nu este deloc străin de bucătărie, ci chiar se pricepe să gătească, în special un anumit fel de mâncare.

„Să ştii că e chiar foarte priceput. Îi iese bine orice specialitate italiană. Face nişte paste foarte bune”, a spus Andreea Marin.

Fosta zână de la ”Surprize, surprize” are o relație de mai bine de doi ani cu Adrian Brâncoveanu. Partenerul Andreei Marin s-a născut în 1985, la Focșani, unde părinții lui aumai multe proprietăți, printre care și o casă cu vie și livadă.

În prezent, partenerul Andreei Marin lucrează în Ministerul Afacerilor Externe. El a fost consul la Tripoli, Libia, iar o perioadă a locuit în Tunisia, din cauza situației tensionate din Libia. Anterior, a fost referent principal în MAE și viceconsul la Damasc.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...