Andreea Marin, despre momentele grele din căsnicia cu Ştefan Bănică Jr. „Eram nefericită, am luat măsuri târziu”

Iancu Andreea, Andrei Dumitrescu 22.02.2022, 08:09
Andreea Marin, despre momentele grele din căsnicia cu Ştefan Bănică Jr. „Eram nefericită, am luat măsuri târziu”

Este considerată o divă în sensul frumos al cuvântului, bucurându-se de o carieră și o experiență de viață nebănuite. Însă dincolo de aspectul cuceritor al luminii reflectoarelor, viața pe care Andreea Marin a trăit-o a fost marcată și de momentele grele prin care a trecut în mariajele sale, căsnicia cu Ștefan Bănică Jr. fiind presărată cu bune și cu rele. Vedeta, care a divorțat de tatăl fiicei sale din 2013, a povestit detalii neștiute din viața sa amoroasă.

Andreea Marin, despre căsnicia cu Ștefan Bănică Jr.

Chiar dacă a strălucit pe parcursul vieții sale publice și încă se bucură de aprecierea publicului său, fosta Zână a Surprizelor este o femeie normală, ca oricare alta. Ba mai mult, poate reprezenta chiar un exemplu de voință, ambiție și determinare când vine vorba despre viața personală. Deși totul pare lapte și miere în privința vedetelor, Andreea Marin a recunoscut cu sinceritate că s-a confruntat cu probleme, vorbind recent despre momentele grele din căsnicia cu Ștefan Bănică Jr.

Ceea ce a început ca orice poveste frumoasă de dragoste între vedetă și artist s-a încheiat cu un divorț. Andreea și Ștefan au împreună o fiică, pe frumoasa Violeta, care a rămas în grija mamei sale după despărțire. Însă înainte de această decizie, Andreea Marin a trăit clipe greu de imaginat. Fosta prezentatoare a Surprizelor a recunoscut că s-a confruntat cu depresia o bună perioadă, deși la prima vedere viața sa era una de invidiat.

„Eram nefericită! Eram bolnavă, pentru că depresia este o boală, să o recunoaştem. Aveam insomnii, mă trezeam plângând fără motiv. Din afară, aveam viaţa perfectă. Dar în mine era un zbucium continuu. Singurul moment fericit era atunci când îmi ţineam copilul în braţe!

Nu voiam să realizez că am o problemă, nu! Eu eram o femeie puternică. Cazul Mădălinei Manole mi-a dat de gândit. După tragedie, ascultăm la TV un interviu cu un psiholog care vorbea despre semnele depresiei şi mi-ai dat seama că sunt multe comune. Aşa că am decis să consult un specialist să verific…”, a povestit Andreea Marin în podcastul lui Mihai Morar, Fain și Simplu.

Andreea Marin, despre căsnicia cu Ștefan Bănică Jr.
Andreea Marin, la podcastul lui Fain și Simplu

„Nu eram bine în viața personală”

Deși a reușit să păstreze mereu discreția în privința relațiilor sale, Andreea Marin a recunoscut că, în perioada în care depresia a afectat-o, lucrurile nu erau deloc echilibrate în căsnicia cu Ștefan Bănică Jr. Vedeta a dezvăluit că viața sa personală nu îi oferea bucurie sufletească, motiv pentru care a și luat ulterior decizia de a divorța. Chiar dacă nu trăiește cu regrete, fosta prezentatoare consideră că ar fi putut să facă alegeri mai bune.

„Sufleteşte nu eram bine! Am luat măsuri târziu, după cum ştiţi cu toţii (n.r. se referă la divorţul de Ştefan Bănica Jr.). Nu eram bine în viaţa personală. Dacă aş putea să schimb ceva la trecut… Aş fi mai atentă la alegerile pe care le fac! La oamenii din jur…”, a recunoscut vedeta.

Andreea Marin are o relație superbă cu iubitul ei. „Îmi doresc să fiu mamă”

După trei mariaje eșuate, Andreea Marin nu se mai grăbește să ajungă în fața Altarului. Cu toate acestea, de ani buni, este mai fericită ca oricând. Vedeta trăiește o poveste de iubire cu partenerul său de viață, Adrian Brâncoveanu, alături de care are chiar planuri mari: să devină din nou mamă. În ciuda faptului că a pierdut două sarcini înainte de a o avea pe Violeta, Andreea Marin, la 47 de ani, nu spune nu unui al doilea copil.

„Treaba asta cu nuntă o fi prioritate pentru unii. Pentru mine, prioritate este traiul în doi, în trei, cum suntem acum. Îmi doresc să fiu mamă, de ce nu? Sunt femei care pot zice că sunt îndrăzneață, că vreau un copil la vârsta mea. Să dea Dumnezeu! Eu cred că este posibil, îmi doresc. Fac tot ce pot ca să mă mențin tânără. Vreau ca la nunta fiicei mele să fiu tânără. Mi-am luat și scaun de masaj acum. Vreau să fiu într-o formă bună”, a declarat Andreea Marin la emisiunea lui Măruţă.

Astfel, Andreea Marin reușește să demonstreze că vârsta reprezintă doar un număr, care vine în completarea personalității sale puternice și ambițioase.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...