Andreea Marin, despre cum se înţeleg Violeta şi Ştefan Bănică Jr. Întrebarea despre fostul soţ care a deranjat-o pe vedetă

Badea Violeta 26.07.2022, 14:18

Andreea Marin este de departe una dintre cele mai cunoscute și apreciate prezentatoare TV din țara noastră. Dincolo de reușitele în planul carierei, pe care le cunoaște toată lumea, fosta zână a surprizelor este și mamă. Vedeta și fiica sa, Violeta, au o relație extrem de apropiată și sunt cele mai bune prietenă, dar cum se înţelege Violeta cu tatăl ei? Întrebarea despre fostul soţ nu i-a picat deloc bine prezentatoarei!

Andreea Marin dezvăluie cum se înțelege fiica ei, Violeta, cu Ştefan Bănică Jr.

Andreea Marin și Ștefan Bănică jr au fost căsătoriți timp de șapte ani, mai exact din anul 2006 până în anul 2013. Din iubirea celor doi a rezultat Violeta, care acum are 14 ani.

Prezentatoarea TV și fiica sa au o relație extrem de bună, iar iubirea pe care și-o împărtășesc nu poate fi descrisă în cuvinte. În cadrului unui interviu, fosta zână a surprizelor a fost fost întrebată cum se înţeleg Violeta şi Ştefan Bănică Jr.

După cum se știe deja, vedeta este extrem de discretă când vine vorba de viața privată, mai ales de fostele relații pe care le-a avut. Andreei Marin nu îi place să răspundă la înrebări ce țin de artist. Aceasta evită tot timpul să răspundă, dar de data aceasta a ținut să precizeze câteva lucruri.

„Violeta are și mamă, și tată, o iubim, avem grijă de ea, o protejăm, avem și pretenții de la ea, cum e firesc. O iubim necondiționat. Avem și secretele noastre, ca între fete, bineînțeles.”, a declarat vedeta pentru Viva!.

Violeta si Stefan Banica Jr.
Violeta si Stefan Banica Jr.

Cum se înțeleg Violeta și Adrian Brâncoveanu

În cadrul aceluiași interviu, Andreea Marin a dezvăluit cum se înțelege iubitul ei, Adrian Brâncoveanu, cu Violeta. Fosta zână a surprizelor trăiește de cinci ani o poveste de iubire alături de acesta.

„Suntem foarte deschiși unii cu alții, iar noi, maturii, nu ținem secrete unul față de altul, deci nu e cazul, deși ea poate mai încearcă.

Da, ei se înțeleg foarte bine, asta nu înseamnă însă o complicitate prin care să ne ocolim reciproc, când îi convine unuia dintre noi.

Nu suntem adepții acestui mod de a acționa, nu credem în el decât atunci când punem la cale surprize frumoase pentru unul sau altul dintre noi.”, a precizat Andreea Marin pentru aceeași sursă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...