Andreea Marin, despre al doilea copil. Vedeta a recunoscut: „Mi-l doresc tare mult”

Iancu Andreea 18.03.2021, 13:27

La cei 46 de ani ai săi, Andreea Marin se gândește la al doilea copil. Vedeta a vorbit deschis despre posibilitatea de a fi mamă din nou, alături de actualul său partener Adrian Brâncoveanu. După două sarcini pierdute în tinerețe, prezentatoarea primea cu multă bucurie vestea că o va avea pe Violeta, iar copila, astăzi o adolescentă superbă, îi bucură viața în fiecare zi. Acest lucru o motivează și mai mult pe Andreea să încerce din nou să trăiască minunea de a fi părinte.

Ce spune Andreea Marin despre al doilea copil. Când plănuiește să devină din nou mamă

Viața este o continuă provocare, iar Andreea Marin pare să fie pregătită pentru orice, mai cu seamă chiar și să aibă un al doilea copil. În ciuda faptului că în tinerețe a trecut prin două episoade care s-ar fi putut sfârși tragic, pierzând două sarcini, prezentatoarea a reușit să rămână gravidă cu Violeta, fiica lui Ștefan Bănică Jr., astăzi copila devenind deja o adolescentă în toată regulă. Pentru că trăiește o perioadă echilibrată și plină de iubire alături de partenerul său de viață, Adrian Brâncoveanu, prezentatoarea a recunoscut că se gândește serios chiar să devină mamă din nou.

Un lucru pe care mi-l doresc tare mult e al doilea copil. Să vedem ce planuri are Dumnezeu din punctul ăsta de vedere. E un timp pentru toate, a spus Andreea Marin în cadrul podcastului lui Damian Drăghici.

Iar faptul că Violeta, fiica sa, a crescut atât de frumos o încurajează pe vedetă să urmeze din nou acest drum. Andreea recunoaște că tânăra îi seamănă extrem de mult, nu doar la fizic, ci și la capitolul personalitate.

Violeta îmi seamănă foarte bine. Fizic doar la ochi nu semănăm, are exact corpul meu, trăsăturile mele, apucăturile mele, energia mea debordantă. Asta mă și sperie, într-un fel. Mă uit la ea și mă văd pe mine. Doar ochii îi sunt altfel, ea i-a moștenit de la bunica ei și sunt albaștri, ai mei sunt căprui. E incredibil cum te poți reflecta în copilul căruia îi dai viață. Și asta mă și trezește la realitate pe o anumită parte. Sunt anumite lucruri pe care le-aș critica la ea dacă n-aș știi că și eu am fost la fel. Anumite obrăznicii, năzdrăvănii. Înțeleg altfel viața văzând acum, practic o experiență similară cu a mea odinioară, dar privind-o dintr-un alt punct de vedere. E o mare bucurie un copil, a mai povestit Andreea.

Andreea, alături de Violeta, fiica sa
Andreea, alături de Violeta, fiica sa

Cum s-au cunoscut Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu

După trei divorțuri, Andreea a luat-o de la capăt, alături de noul său iubit, alături de care trăiește o poveste frumoasă de dragoste de mai bine de patru ani de zile. Adrian Ionuț Brâncoveanu este născut în 1985, la Focșani, acolo unde părinții săi dețin mai multe proprietăți. Partenerul de viață al Andreei lucrează de ani buni în Ministerul Afacerilor Externe și a fost consul la Tripoli, Libia, însă a locuit o perioadă în Tunisia, din pricina tensiunilor din teritoriul libanez. Înainte de a fi consul, iubitul Andreei Marin a fost referent principal în MAE și viceconsul la Damasc. De asemenea, Adrian a deținut o firmă, pe care a închis-o în 2007.  Pe de altă parte, averea lui Brâncoveanu s-ar situa în jurul sumei de 40.000 de dolari, acesta deținând două apartamente în București și două mașini, potrivit declarației de avere.

Despre modul în care s-au cunoscut cei doi, prezentatoarea a dezvăluit că amândoi traversau o perioadă dureroasă. Fiecare dintre ei ar fi pierdut oameni dragi, iar această suferință i-a făcut să se apropie mai mult și să devină sprijin unul pentru altul. Dragostea și sentimentele puternice au venit pe parcurs, pe măsură ce au început să se cunoască.

Pe noi ne-a unit suferința, așa ne-am întâlnit. Fiecare dintre noi pierduse un om extrem de drag, de apropiat. Eu abia îl pierdusem pe tata. Așa ne-am apropiat, vorbind despre lucruri dureroase și grele. Nu a fost dragoste la prima vedere, lucrurile au venit în timp și într-un mod sănătos, a mai povestit vedeta despre relaţia cu Adrian Brâncoveanu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...