Andreea Marin, desființată de Dana Budeanu. ”Merge la sală o dată la 100 de ani”. Ce a putut să spună

Diana Dumitrache 16.07.2020, 18:20

Zâna Surprizelor nu a scăpat de “Verdict”! Andreea Marin a fost desfiinţată de Dana Budeanu. Ce a putut să spună criticul de modă despre îndrăgita prezentatoare TV.

Andreea Marin, desființată de Dana Budeanu la “Verdict”

De când are propria emisiune pe YouTube, Dana Budeanu a strâns aproape 25 de milioane de vizualizări. Internauţii aşteaptă cu mare nerăbdare fiecare “Verdict”. Printre vedetele analizate de criticul de modă a fost şi Andreea Marin. Aceasta a acuzat-o pe prezentatoarea TV că nu merge prea des la sală, iar asta se vede.

Andreea Marin a avut o perioadă foarte scurtă în viața ei în care a fost slabă. Asta a fost în momentul în care a început “Surprize, Surprize”, la TVR. După aceea, metabolismul nu a mai ajutat-o și a dobândit formele pe care le are acum. După părerea mea, e mai bine așa decât era înainte pentru că ea nu are conformația care să-i permită real să fie o filiformă.

Andreea Marin, desființată de Dana Budeanu. ”Merge la sală o dată la 100 de ani”. Ce a putut să spună
Andreea Marin, desființată de Dana Budeanu. ”Merge la sală o dată la 100 de ani”. Ce a putut să spună

Cu toate că este o femeie înaltă, conformația ei de la talie în jos este caracteristică unei femei cu forme. Ea nu este o femeie care face sport, știu că a mai postat cum e la sală și cum transpiră. Nu, Andreea Marin merge la sală o dată la 100 de ani. Asta atunci când trebuie să facă o promovare, nu are o rutină din asta. Este necesar să mergi la sală atunci când vrei ca fundul și pulpele să-ți stea într-un fel, a spus Dana Budeanu.

Chiar dacă nu mai face parte din categoria doamnelor subţiri, Andreea Marin a fost lăudată pentru felul în care reuşeşte să mascheze lipsa mişcării.

În momentul în care silueta Andreei Marin a evoluat către cea de astăzi, ea a înțeles că fusta trebuie să fie sub genunchi. A înțeles niște mici trucuri vestimentare pentru care o felicit. Nu ca stil. Aici e zero barat, ca direcție e ok. Nu are stil, a trecut ca mai toate vedetele de la noi prin mai toate stilurile, a mai precizat Dana Budeanu.

Emisiunea online a Danei Budeanu a luat o pauză

Internauţii trebuie să aştepte ca Dana să se întoarcă din vacanţă pentru următorul “Verdict”. Aceasta a anunţat că emisiunea de pe YouTube ia o pauză mai lungă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Diana Dumitrache
Sunt absolventă a Colegiului Naţional Roman-Vodă, Filologie, din Roman, precum şi a Facultăţii de Litere din cadrul Universităţii din Bucureşti, secţia Limba şi Literatura Română –...