Andreea Marin, chibzuită financiar şi cu fiica sa. Ce nu îşi permite Violeta să cumpere: „Nu am bani pentru asta”

Ana Anitoiu 23.10.2021, 08:05

Andreea Marin este chibzuită financiar şi cu fiica sa. Violeta, în vârstă de 13 ani, a spus ce nu își permite să-și cumpere și a făcut dezvăluiri despre mama, tatăl și fratele ei vitreg.

Ce nu își permite fiica Andreei Marin să-și cumpere

Aflată la un eveniment împreună cu mama sa, fiica Andreei Marin a spus că este un fan al bijuteriilor, dar că nu are bani să-și cumpere așa ceva, mai ales că-i plac lucrurile de calitate.

”Nu știu dacă m-aș duce la un magazin, nu le-aș alege neapărat, dar sunt un fan al bijuteriilor. Momentan nu am bani să-mi cumpăr asemenea de chestii, pentru că-mi plac chestiile de calitate și prefer să-mi cheltui cei puțini bani pe care-i mai am pe alte chestii.

De la tata am primit niște bijuterii. Nu le port, pentru că momentan cea pe care am primit-o și îmi plăcea foarte mult am purtat-o nonstop și făceam și baie cu ea și a ruginit grav. (Un lanț cu cruce de la gâtul ei, n.r.) este de la bunica. Este din aur, înseamnă foarte mult pentru mine și-l port tot timpul. Nu cred că l-am mai dat jos de doi ani”, a spus Violeta, la Prima TV.

Andreea Marin, chibzuita financiar si cu fiica sa. Ce nu isi permite Violeta sa isi cumpere:
Andreea Marin si fiica ei

Fiica Andreei Marin, despre părinții ei

De asemenea, fiica Andreei Marin a făcut dezvăluiri despre familia ei. Violeta a spus că-și iubește ambii părinți ”de la cer la pământ”, iar despre Ștefan Bănică a spus că nu obișnuiește să vorbească foarte mult, dar face unele gesturi ce contează foarte mult atât pentru el, cât și pentru ea.

”Nu ne spunem toate secretele, că ar fi un pic ciudat, ea fiind mai mare. Mama este o persoană complexă. Îmi place de ea. E tupeistă în sensul bun. Sunt foarte mândră de tot ce a realizat până acum.

Tot timpul se gândește la alții înainte de a se gândi la ea. Abia aștept să ajung ca ea pe de-o parte, nu neapărat în meserie, dar ca persoană îmi place foarte mult de ea. Ne mai certăm, dar nu foarte tare, nu pe chestii importante sau pe ceva grav”, a spus Violeta despre mama ei.

Fiica Andreei Marin a adăugat că a vorbit cu mama ei despre posibilitatea de a avea un iubit, dar a spus că deocamdată nu a întâlnit o persoană care să-i placă, în ciuda faptului că mulți au plăcut-o pe ea. Adolescenta a precizat că are ”standarde foarte înalte”.

Violeta a mai povestit că Andreea Marin o încurajează tot timpul să exceleze și pe partea creativă, nu doar pe cea academică. Adolescenta a spus că de doi sau trei ani, în familia ei există o tradiție de Crăciun: vin toți verișorii la ea, se adună pe canapea și își spun glume.

Fiica Andreei Marin, despre fratele ei vitreg

Totodată, fiica Andreei Marin a spus că-și adoră fratle vitreg, pe Radu Ștefan Bănică. L-a numit ”idolul” ei și persoana ei preferată și a spus că este foarte mândră de el.

”Nu suntem într-o competiție. Eu când mai mult la pian. Piesa pe care am scos-o cu tata n-o s-o scot pentru public, cel puțin nu momentan. Poate o s-o scoată el mai târziu. Eu nu cânt în ea, eu doar am compus-o.

Nu e o competiție pentru că eu momentan trebuie să mă focusez pe chestiile mele academice și mă gândeam poate să o iau spre avocatură, poate fac actorie. Îmi place foarte mult actoria, dar nu e neapărat un job stabil și chiar aș vrea să merg la New York, deci acoo clar nu e un job stabil”, a mai spus fiica Andreei Marin.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...