Andreea Marin are o fată top model! Înaltă, cu părul lung și ochi albaștri, Violeta e de o frumusețe copleșitoare. Imagine rară

Iancu Andreea 25.09.2020, 15:35
Andreea Marin are o fată top model! Înaltă, cu părul lung și ochi albaștri, Violeta e de o frumusețe copleșitoare. Imagine rară

Fosta Zână a Surprizelor are numai motive de mândrie, atunci când vine vorba despre fiica sa. Violeta a crescut frumos, devenind o adolescentă care cucerește prin gingășia sa. Tânăra are trăsături superbe, putând concura cu succes pentru titlul de top model. Andreea Marin a postat chiar o imagine rară alături de fiica sa, care lasă să se remarce frumusețea copilei.

Cum arată în prezent Violeta, fiica Andreei Marin

Parcă anii au trecut pe nesimțite, iar bebelușul care aducea bucurie în familia Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr. a devenit o domnișoară în toată firea. Cu ochi albaștri, părul lung și trupul zvelt, Violeta nu mai este un copil. Iar acest lucru este remarcat chiar de Andreea. Vedeta a mărturisit printr-o postare pe conturile sale de socializare că nu știe când a trecut timpul și copila sa a devenit adolescentă.

„Când o fi trecut timpul?! Eu știu doar ca ieri era bebeluș la pieptul meu…”, remarca Andreea Marin, în descrierea imaginii postate.

Nostalgia i-a fost trezită divei în urma imaginilor cu fiica sa, alături de care a participat la un eveniment recent. Îmbrăcată feminin, fără machiaj sau artificii, Violeta a reușit să demonstreze că simplitatea înseamnă frumusețe, iar bunul simț poate fi cuceritor. Tânăra de 13 ani a strălucit astfel alături de mama sa.

Violeta i-a fost alături mamei sale în cadrul galei UCIN, la Teatrul Național foto - Facebook
Violeta i-a fost alături mamei sale în cadrul galei UCIN, la Teatrul Național
foto – Facebook

Andreea Marin, gazda unei noi emisiuni, la TVR2

Și pentru că e mereu loc pentru oameni frumoși în televiziune, Andreea Marin a decis să revină pe micile ecrane. Vedeta va prezenta un format numit „Nu există nu se poate!”, care va avea premiera la începutul lunii octombrie, la TVR2. Emisiunea Andreei urmează să fie difuzată de luni până joi, de la ora 18:00.

“Televiziunea Națională m-a chemat din nou… acasă! Acolo m-am construit ca om de televiziune, când am pășit în acest domeniu eram studentă la informatică și habar nu aveam ce înseamnă munca la TV. (…) Mi s-a propus să creez un nou format cu care să mă întorc acasă, la TVR.

M-am gândit foarte bine: știu că exista nostalgia spectacolului în direct, în care și eu mă simt cel mai bine, adrenalina transmisiunilor live mă face să dau tot ce-i mai bun, însă acum, în pandemia pe care o traversăm, a propune un format cu public mare nu e o idee prea buna. (…)

Așa că am gândit un format inedit pentru mine, care să le aducă oamenilor valori similare cu cele pe care eu știu că le iubesc și le asociază cu persoana mea, îmbogățite cu noi valori potrivite acestor timpuri, cu emoții care să îi îmbogățească interior, care să îi motiveze, să îi inspire, exact ce avem nevoie în prezent.”, conform interviului acordat unica.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...