Andreea Marin are o casă cu adevărat spectaculoasă! Și grădina este impresionantă

Diana Radu 10.06.2020, 11:47

Andreea Marin se numără printre cele mai apreciate vedete de la noi, datorită actelor caritabile în care se implică. Deși, este o fire foarte discretă atunci când vine vorba de viața sa personală, Andreea a  a deschis ușa casei sale din București pentru a arăta tuturor, cum și-a creat oaza ei de liniște. Zâna s-a ocupat singură de decorarea fiecărui colțișor din casă și din curte.

Cum arată casa în care locuiește Andreea Marin

Andreea Marin locuiește într-o casă din Pipera alături de fiica sa Violeta și de iubitul său Adrian Brâncoveanu. Vedeta și-a decorat casa după propriile sale gusturi fără a apela la vreun design. În casa Andreei predomină plantele, fotografiile înrămate, obictele colecționate de prin vacanțe, precum și animăluțele.

Fosta „Zână a Surprizelor” a arătat fiecare încăpere din casă: bucătaria, biroul, livingul, dormitorul, baile sau “camera de machiaj”, asa cum își numește ea dressingul. Andreea Marin a vrut să dea un aer colorat și vesel locuinței sale încă de la intrare, astfel gardul acestuia este vopsit într-o nuanță de verde și pictat cu diverse floricele. La primul nivel se află bucătăria și livingul, la primul etaj – dormitoarele, iar la mansardă și-a amenajat biroul.

andreea marin, casa, gradina
Cum arată casa în care locuiește Andreea Marin

De asemenea, Andreea Marin a investit foarte muncă și pasiune în gradina din curte, unde a plantat atât legume, cât și plante și flori, de care se ocupă personal. „Îmi plac tare mult acești pomi (cireșul și vișinul) pe care fiica mea i-a plantat. Aici am un lămâi care are deja flori și care face fructe în fiecare an. Pomul acesta face rodii.,,Acesta este colțul nostru. Aici luăm masa, aici ne vin prietenii”, a spus Andreea Marin.

Printre obiectele de suflet din casă la care Andreea Marin ține foarte mult se numără pianul, la care vedeta cântă din când în când. Însă, mai mult preferă să o asculte pe Violeta, care ia lecții de pian.

De asemenea, Andreea Marin are, fără doar și poate, o casă plină de viață! Vedeta TV are păsări, pești, o cățelușă (Lady), o pisică, dar și o veveriță. Mai mult decât atât, fosta prezentatoare are și un cal în mărime naturală.

 

Urmăriți Impact.ro și pe