EXCLUSIV

Andreea Marin a trecut prin momente grele din cauza COVID-19: ”Violeta și Adrian au avut grijă de mine”/ EXCLUSIV

Andreea Archip 08.08.2022, 16:02

Andreea Marin a încheiat cele 5 zile de carantină, după ce s-a infectat din nou cu Covid-19. Vedeta a mai trecut o dată prin boală în toamna anului trecut, când perioada de izolare era de două săptămâni. În exclusivitate pentru impact.ro, Andreea ne-a povestit cum a depășit această perioadă, ea fiind îngrijită de partenerul său de viață, Adrian, și de fiica ei și a lui Ștefan Bănică, Violeta. În decurs de un an, Andreea Marin s-a confruntat de două ori cu probleme de sănătate, după ce testul Covid a ieșit pozitiv. Ca de fiecare dată, a urmat toți pașii și a respectat cu conștiinciozitate tratamentul recomandat de medici.

Andreea Marin: “Sunt singura din familie care a avut Covid, am fost fericită să fie așa”

Fosta prezentatoare TV nu a intrat în panică, fiind conștientă că astfel de stări nu ar ajuta-o cu nimic, ba dimpotrivă. De această dată, primele trei zile de boală au fost mai dificile.

“A fost ca o gripă normală, 3 zile a fost deranjant, apoi am revenit la starea normală. Tratament simplu, nimic deosebit, mulțumesc lui Dumnezeu. Sunt singura din familie care a avut Covid, am fost fericită să fie așa”, a declarat, pentru Impact.ro, Andreea Marin.

Vedeta s-a bucurat că ea nu a transmis mai departe virusul celorlalți membri ai familiei, Violeta și Adrian fiind în afara pericolului.

Andreea Marin: “Violeta și Adrian au avut grijă de mine”

Deși au locuit toți trei în aceeași casă, Andreea a respectat protocolul și a stat izolată timp de 5 zile, ea primind zilnic mâncare caldă la ușă.  Violeta este pentru Andreea Marin un real ajutor în bucătărie, iar zilele trecute fiica ei s-a preocupat să îi pregătească preparatele preferate. Și nu a fost singura, ea a făcut echipă cu Adrian, partenerul de viață al Andreei.

“Violeta și Adrian au avut grijă de mine, gătindu-mi și lăsându-mi tot ce am nevoie la ușă”, a declarat, pentru Impact.ro, Andreea Marin.

Vedeta a făcut publică informația legată de infectarea ei abia la final, pentru a nu produce îngrijorare în rândul fanilor care o urmăresc pe rețelele de socializare. Din cauza bolii și a perioadei de carantină prin care a trecut, Andreea Marin a avut parte de o pauză forțată de împrejurări.

“Am fost nevoită să amân planuri profesionale, ceea ce nu a fost o bucurie, dar e de înțeles. Mergem mai departe!”,  a precizat ea.

În ultima zi de carantină, semn că s-a simțit bine, Andreea a preferat să își gătească singură o supă, fix așa cum îi pregătea mama ei în copilărie.

Andreea Marin a trecut prin momente grele din cauza COVID-19. Violeta si Adrian au avut grija de mine EXCLUSIV
Adrian Brancoveanu, iubitul Andreei Marin, si Vileta, fiica vedetei

Andreea Marin a mai avut Covid în toamna lui 2021

Andreea Marin a trecut prin prima experiență cu Covid în toamna anului trecut, ea fiind vaccinată cu Astra Zeneca în primăvara lui 2021.

„Nu este o experiență plăcută, asta este, însă eu fiind vaccinată acum 5 luni și ceva, cu alte cuvinte am mai pierdut din apărare, eu totuși am avut o variantă ușoară. Am fost păzită totuși de vaccin. Când am ajuns la spital să-mi fac analizele, după ce am trecut prin boală, să mă asigur că totul e bine pulmonar.

Am înțeles foarte clar, vorbind cu medicii de acolo, e o concluzie trasă de medici, la nivel mondial, cât de mare este diferența atunci când ești vaccinat. Am stat câteva zile la pat, am avut simptomele unei gripe puternice. Cu dureri de cap, de mușchi, de corp, temperatură, dureri de gât. În fine, nu e plăcut, dar am trecut și prin asta”, povestea ea la vremea respectivă.

Urmăriți Impact.ro și pe