Andreea Marin a răspuns la marea întrebare: se căsătorește sau nu în 2022? Primele declarații

Badea Violeta 18.01.2022, 12:20

Dragostea plutește în aer pentru Andreea Marin. Frumoasa prezentatore TV trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de Adrian Brâncoveanu. Cei doi formează un cuplu încă din luna mai a anului 2017, iar de curând, într-un interviu, frumoasa vedetă a spus dacă se căsătorește sau nu în 2022. Iată declarațiile vedetei!

Andreea Marin, despre căsătoria cu Adrian Brâncoveanu

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu sunt împreună de aproape cinci ani de zile și se înțeleg de minune, iar toată lumea se așteaptă ca cei doi să ajungă în fața altarului.

Ei bine, frumoasa prezentatoare s-a decis, în cadrul unui interviu, să răspundă la una dintre întrebările care i-au fost adresate chiar și de către unii dintre fanii ei.

Toți sunt curioși să afle când va îmbrăca zâna surprizelor rochia de mireasă. Întrebată dacă o eventuală căsătorie ar îngrădi-o cumva, Andreea Marin a dezvăluit că nu se pune problema de așa ceva. Cu toate astea, vedeta a precizat că nu se grăbește să facă acest pas important prea curând.

„Nu, nici gând de vreo îngrădire. Toate la timpul lor. Nu e nicio grabă.”, a declarat prezentatoarea pentru click.ro.

Andreea Marin şi Adrian Brâncoveanu s-au logodit? Detaliul care o dă de gol pe frumoasa prezentatoare
Andreea Marin şi Adrian Brâncoveanu s-au logodit? Detaliul care o dă de gol pe frumoasa prezentatoare

Cum o descrie Andreea Marin pe fiica ei

Andreea Marin este extrem de mândră de fiica ei, Violeta. Adolescenta, în vârstă de 14 ani, este înaltă, brunetă și are niște ochii superbi. Tânăra a luat tot ce este mai bun atât de la mama ei, cât și de la tatăl său, nimeni altul decât cântărețul Ștefan Bănică Jr.

„Ea nu știe, căci nu m-a cunoscut la vârsta ei, dar asemănările dintre noi sunt uimitoare, parcă suntem trase la indigo.

Este descurcăreață, serioasă cu treaba ei, se gândește la viitor, sensibilă și talentată în mai multe direcții. Sănătate să avem și va face multe lucruri bune cu viața ei, ajutându-i și pe cei din jur, am mare încredere în ea.”, a declarat prezentatoarea TV pentru aceeași sursă.

Amintim că Andreea Marin şi Ştefan Bănică au fost căsătoriţi timp de şapte ani şi au divorţat la începutul anului 2013. În același an, îndrăgita prezentatoare TV și-a refăcut viața alături de medicul turc Tuncay Ozturk, tot cu 11 ani mai tânăr, la fel ca și actualul partener. Cei doi s-au separat în octombrie 2016.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...