Andreea Marin a început să plângă când a văzut decorul de la TVR. Vedeta a reacționat imediat

Iancu Andreea / 02.10.2020, 18:03
Andreea Marin a început să plângă când a văzut decorul de la TVR. Vedeta a reacționat imediat

Andreea Marin trăiește cu emoție reîntoarcerea sa în televiziune. Vedeta a fost copleșită de sentimente și amintiri și a izbucnit în lacrimi. Decorul noii sale emisiuni de la TVR a determinat-o pe divă să reacționeze astfel.

Vedeta a început să plângă la vederea decorului de la TVR

Andreea Marin se bucură de revenirea pe micile ecrane, după o pauză considerabilă. Vedeta urmează să fie gazda emisiunii “Nu există nu se poate”, ce va fi difuzată de luni până joi, de la ora 18:00, la TVR2. Și pentru că mai este puțin până la debutul noului format, Andreea participă la pregătirile platoului. Însă emoțiile au copleșit-o pe divă, care a lăcrimat la vederea noului său studiou.

“Studioul este absolut superb, mi-au dat lacrimile când am văzut ce au putut realiza colegii mei din TVR în timp atât de scurt pornind de la o idee la care țineam tare mult, o visam chiar… Surpriza e că a ieșit mult mai bine decât îmi imaginam! Nu e un decor de televiziune cum v-ați obișnuit ci… o nebunie frumoasă”, a spus Andreea Marin.

Decorul emisiunii este unul special, în care se regăsesc obiecte de design ce au obținut mai multe premii. Se pare că producția Televiziunii Române va fi una în care se va folosi o tehnică de ultimă oră. Astfel, era necesar ca și platoul în care filmează Andreea Marin să fie unul decorat îndrăzneț.

“Mulțumesc, dragii mei colegi regăsiți după ani, sunt fericită să punem umăr lângă umăr, și azi să ne revedem de parcă timpul ce ne-a despărțit nici nu a existat! Mă întorc cu sufletul plin… acasă!”, a mărturisit vedeta.

Vedeta a izbucnit în lacrimi la vederea decorului noii sale emisiuni de la TVR foto - Facebook
Vedeta a izbucnit în lacrimi la vederea decorului noii sale emisiuni de la TVR
foto – Facebook

“Nu există nu se poate”, noua emisiune prin care Andreea Marin revine în televiziune

Frumoasa prezentatoare va putea fi urmărită începând cu 12 octombrie, de la ora 18:00, la TVR 2. Emisiunea pe care o moderează este una ce promite să aducă un suflu nou între show-urile TV deja existente.

“Asta va face programul TV pe care îl veți vedea în curând de luni până joi la televiziunea națională. Va descoperi oameni care se împotrivesc valului, care nu se lasă când li se spune nu. Care pot! Deși nu sunt genii, sunt oameni care ies din mulțime. Pentru că ei cred cu adevărat în ideile lor și nu le abandoneaza, ci le împlinesc. Ei devin exemple de oameni frumoși care ne pot motiva, încuraja, ne pot da idei despre cum sa facem mai mult și mai bine. A privi această emisiune va fi un balsam și un imbold pentru cei ce sunt ținuți pe loc de temeri, de nesiguranță, de prea mult bun simț ce devine potrivnic uneori, într-o lume în care aceasta calitate nu pare a fi de prea mult ajutor, când alții profită de ea.”, potrivit unica.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI