Andreea Marin a dat vestea cea mare. Familia vedetei se mărește: „Cum să o botezăm?”

Ana Anitoiu 10.08.2022, 09:54

Andreea Marin a anunțat că familia ei, formată din partenerul său de viață, Adrian Brâncoveanu, și fiica ei, Violeta, se mărește. Îndrăgita prezentatoare de televiziune este deja îndrăgostită de noul membru de familie, a cerut sugestii de nume și a dezvăluit ce alegere a făcut.

Andreea Marin, despre noul membru de familie

Vedeta a anunțat recent pe rețelele sociale că familiei sale i s-a alăturat un pui de pisică în vârstă de două luni. Andreea Marin a apelat la fanii ei pentru sugestii de nume și a precizat că abia așteaptă ca noul animal de companie să se împrietenească cu pisicile mai mari din casă.

„Un miau firav m-a trezit în zorii primei sale zile petrecute în casa noastră. E o dulceață, are două luni, e jucăușă foc și abia aștept să o împrietenesc cu pufoasele noastre mai mari, așa cum am făcut odinioară și cu ele, Ghetuță și Fistic. Cum să o botezăm oare? Aștept sugestiile voastre’’, a scris aceasta pe rețelele de socializare.

Printre sugestiile de nume pentru puiul de pisică pe care le-a primit Andreea Marin s-au numărat: Murca, Mycio, Fifi, Bibi, Charlita, Bella, Daisy, Joy, Happy, Lili, Luna, Bumbi, Bombonel, Papucel, Letuța, Kira, Puf și Mika.

Andreea Marin a dat vestea cea mare. Familia ei se mareste
Andreea Marin si puiul de pisica intrat in familia ei. Foto: Instagram/ Andreea Marin

Ce nume a ales Andreea Marin

Ulterior, Andreea Marin a dezvăluit ce nume a ales pentru puiul de pisică. Vedeta a spus că alegerea a fost inspirată de faptul că animalul de companie este jucăuș și țopăie ori de câte ori îi vede pe membrii familiei.

„Ritualul serii, joaca dinainte de nani, ce bine că sunteți toți acasă!, pare să ne spună neastâmpărata noastră. Atâtea nume simpatice ne-ați sugerat pentru ea, mulțumim! Totuși, realitatea ne-a făcut să-l alegem pe cel neconvențional, dar sigur cel mai potrivit pentru ea: Țup-țup!

Cum ne vede, nu aleagă, ci țopăie veselă și haioasă, ca un iepuraș energic, nicio asemănare cu pufoasele noastre mai mari, care își manifestau bucuria și pofta de joacă altfel. Așa i-a rămas numele!’’, a scris vedeta pe Instagram.

Prezentatoarea TV Andreea Marin a publicat și câteva fotografii, dar și o înregistrare video cu puiul de pisică. În filmare, Țup-țup apare jucându-se în pat, iar în alte imagini apare în brațele vedetei.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...