Andreea Marin a dat lovitura! Câți bani a câștigat, anul trecut, vedeta. Sumă impresionantă

Rădulescu Valentin 05.07.2020, 10:10

Andreea Marin este clar o persoană care a știut cum să se descurce în viață. Aflată la vârsta de 45 de ani, fosta prezentatoare tv are mare succes pe planul profesional. La ce sume a ajuns vedeta anul trecut?

Cât a câștigat Andreea Marin?

Vedeta  are mai multe firme, în general specializate pe producția cinematografică, video și programe de televiziune. Cea mai veche dintre ele, ”A&D Partners SRL”, a fost înființată în 2001, iar pe anul 2019 a înregistrat un profit net de 120.394 lei, potrivit datelor de la Ministrul de Finanțe. O altă firmă a Andreei a înregistrat pe anul 2019 190.246 lei, iar ”A&A Partners 2004 SRL”, a bifat un profit de 17.317 lei. În total, cele trei societăți comerciale ale Andreei i-au adus un câștig net de 481.957 lei, ceea ce înseamnă că artista a încasat 100.000 de euro.

Vedeta a avut câștiguri impresionante în acest an, dacă este să ne luăm după datele din anul 2018. Andreea a încasat anul acesta de patru ori mai mult. În 2018, firma ”A&A Partners SRL”, i-a adus vedetei un profit net de 162.278 lei, iar ”A&D Partners SRL”, 63.8238 lei. De asemenea, frumoasa brunetă a încasat și 102.613 lei din ”A&C Partners SRL”. Așadar, în total a strâns suma de 123.503 lei, cu mult mai puțin față de anul 2019.

Andreea Marin a dat lovitura! Câți bani a câștigat, anul trecut, vedeta. Sumă impresionantă
Andreea Marin a dat lovitura! Câți bani a câștigat, anul trecut, vedeta. Sumă impresionantă

Cum s-a resimțit izolarea pentru Andreea Marin?

Andreea Marin a vorbit recent cu reporterii emisiunii Teo Show, cărora le-a dezvăluit cum a afectat-o această perioadă de carantină. De asemenea, fosta prezentatoare a ținut să mărturisească și cum a trecut fiica peste momentele în care a fost nevoită să stea departe de colegii. Amintim că vedeta s-a implicat foarte mult pentru strânge donații în contextul pandemiei.

„Mă bucur tare mult că, așa cu pași timizi, ne apropiem de normalitate, mă bucur că există din ce în ce mai mulți oameni care înțeleg necesitatea de a fi atenți la sănătatea noastră și a celor dragi. Viața e imprevizibilă. De exemplu, astăzi trebuia să stăm în grădină și la cules vișine și cireșe în grădina mea.

Sunt plantați de fiica mea. Unele plante sunt în viață datorită ei. Eu nu am simțit în familie împovărător faptul că noi am stat mai mult împreună, pentru că sunt oameni cărora li s-a părut o povară faptul că au stat tot timpul împreună. N-am simțit asta și mi-a plăcut chiar. Vreau să trăim frumos și demn până la capăt. Duceam dorul statului acasă. Dorul de a fi mai mult împreună, de a avea timpul să citim o carte, lucruri de bază, să ne uităm la un film”, a declarat Andreea Marin pentru Teo Show.

Urmăriți Impact.ro și pe