Andreea Marin a anunțat ce carieră și-a ales fiica ei, Violeta. ”M-a uimit”

Ioana Bucur 16.04.2021, 10:08

Andreea Marin a anunțat ce carieră și-a ales fiica ei, Violeta. Prezentatoarea are toate motivele să fie o mamă mândră, cu toate că adolescenta pare că s-a răzvrătit împotriva părinților săi celebri. Totuși, drumul pe care dorește să meargă în viață nu va fi deloc ușor.

Andreea Marin a anunțat ce carieră și-a ales fiica ei, Violeta

Andreea Marin și fiica ei, Violeta, au avut dintotdeauna o relație specială. Pe măsură ce anii au trecut, copila a devenit o adolescentă superbă, care se pregătește să facă alegerile ce îi vor influența tot restul vieții. Cu doi părinți celebri și extrem de talentați, un frate vitreg mai mare care deja a intrat în lumina reflectoarelor, Violeta pare că este „rebela” familiei, visând să aibă o meserie nobilă, dar care nu va avea nicio legătură cu televiziunea sau domeniul artistic. Invitată la postul A7TV, Andreea Marin a anunțat ce carieră și-a ales fiica ei.

„Îmi doresc ca Violeta să devină o femeie sensibilă și capabilă să se lupte pentru drepturile ei și să le apere pe ale celorlalți. De altfel, mi-a mărturisit de curând că își dorește să urmeze cursurile Facultății de Drept. Sunt uimită! Îi place partea asta artistică a vieții, are de la ambii părinți ce să moștenească în acest domeniu, dar mă bucură realismul ei. Și-a dat seama de nişte lucruri”, a explicat Andreea Marin.

Prezentatoarea a dezvăluit că a fost uimită de dorința tinerei, dar că nu îi dorește altceva decât să o vadă fericită.

„Citește foarte mult în domeniu, deși are o vârstă fragedă. Tot ce îmi doresc este să fie fericită. Nu vreau să am un copil excepțional, perfect, mă bucur că e bună la școală dar nu asta e scopul meu în viață. Am ajuns într-un moment în care realizez că e atât de important să trăim fericirea. Asta îmi doresc pentru ea”, a mai spus Andreea Marin.

Andreea Marin a anunțat ce carieră și-a ales fiica ei
Andreea Marin și fiica ei, Violeta

Și-a pierdut mama când avea doar nouă ani: „Mama mi-a fost alături doar până la vârsta de nouă ani şi s-a stins în braţele mele”

Momentul în care a devenit mamă i-a schimbat complet percepția asupra vieții. Văzând-o pe Violeta crescând în fața ochilor ei, Andreea Marin și-a amintit, cu siguranță, de multe ori de pierderea uriașă pe care a suferit-o, în momentul în care mama sa a încetat din viață, într-un accident rutier cumplit. Vedeta avea doar nouă ani când propriul părinte i-a pierit, în brațe, înainte de a ajunge la spital. A durat ani buni până s-a putut „reconstrui” după durerea uriașă, dar, în cele din urmă, acea tragedie a transformat-o, forțat, în femeia puternică de astăzi.

„Mama mi-a fost alături doar până la vârsta de nouă ani şi s-a stins în braţele mele până la spital, în urma unui accident pe care l-am avut cu toţii. N-a fost un moment uşor şi durerea lui nu s-a terminat într-o clipă, ci a durat ani de zile ca să mă pot reconstrui. E ceva ce lipseşte în interiorul meu şi nu e o rană care se va vindeca de tot vreodată. Această întâmplare nefericită m-a făcut mai puternică”, a povestit ea, pentru aceeași sursă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...