Andreea Mantea, știrea zilei în televiziunea din România. Ce emisiune va prezenta în curând (Exclusiv)

Ioana Bucur 24.02.2022, 20:09
Andreea Mantea, știrea zilei în televiziunea din România. Ce emisiune va prezenta în curând (Exclusiv)

O plecare neașteptată a lăsat unul dintre cele mai iubite showuri de la noi din țară fără prezentator. După o selecție lungă, cu negocieri intense și nume importante, alegerea finală este știrea zilei în televiziunea din România. Reporterii redacției Playtech-Impact.ro au aflat, în exclusivitate, ce emisiunea ar urma să prezinte în curând Andreea Mantea.

Ce emisiunea ar urma să prezinte în curând Andreea Mantea

Andreea Mantea ar pregăti o revenire de zile mari în televiziune, după ce ultimele două proiecte în care a fost implicată, „Trăiri cu Andreea Mantea” și „O nouă șansă” nu s-au bucurat de un succes prea mare la public. În ciuda faptului că management-ul o apreciază pentru faptul că este extrem de implicată și muncitoare, al doilea proiect s-a încheiat după un singur sezon, nefiind introdus în noua grilă de programe a Kanal D.

Potrivit unor surse ale redacției Playtech – Impact.ro, Andreea Mantea este la un pas să revină la cârma celebrului show „Puterea dragostei”, în ciuda faptului că, în urmă cu doi ani, bruneta a fost cea care a decis să nu îl mai prezinte.

După două sezoane, Mantea a anunțat că nu mai dorește să locuiască în Turcia, iar la vremea respectivă contractul de franciză a emisiunii nu le permitea oficialilor Kanal D să mute filmările în România oricât și-ar fi dorit aceștia să-i îndeplinească dorința.

Acum, după ce Cristina Dorobanțu a acceptat pupitrul știrilor matinale de la Kanal D, emisiunea a rămas fără gazdă, iar lista cu potențiale înlocuitoare nu a fost deloc scurtă și a inclus nume importante din televiziune.

Andreea Mantea, știrea zilei în televiziunea din România. Ce emisiune va prezenta în curând (Exclusiv)
Andreea Mantea

Un salariu mai mic

Printre cele despre care se vehiculează că ar fi avut discuții în acest sens se numără și colegele ei din Kanal D: Ilinca Obădescu, Simona Pătruleasa, chiar și Ilinca Vandici, însă, de departe, cea pe care și-o doreau pentru emisiune era nimeni alta decât Mirela Vaida.

Cu toate că emisiunea „Acces direct” a fost mutată de la Antena 1, pe Antena Stars, Mirela nu a părut încântată să se mute spre un proiect de tip matrimonial, scrie playtech.ro.

Aceleași surse au dezvăluit că Andreea Mantea nu s-a mai ales cu același onorariu pe care îl încasa în Turcia, care se ridica undeva la 20.000 de euro pe lună. Acum, bruneta ar accepta un salariu mai mic, în condițiile în care filmările noului sezon se vor desfășura în România, ceea ce înseamnă că se va putea implica și în alte proiecte.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...