Andreea Mantea s-a dat de gol. Vedeta de la Kanal D va fi din nou mamă?

Ana Anitoiu 19.01.2021, 13:14

Andreea Mantea, din nou mamă?! Vedeta de la Kanal D s-a dat de gol, în propria ei emisiune, de față cu fiul ei, David, în vârstă de cinci ani. Copilul a avut o reacție extrem de amuzantă. Frumoasa brunetă a fost nevoită să vină cu o lămurire pentru el și a dezvăluit și ce sarcină îi va da bărbatului cu care își împarte viața.

Andreea Mantea va fi din nou mamă?

În emisiunea ”Trăiri alături de Andreea Mantea”, difuzată în fiecare luni seara, de la ora 22:30, de Kanal D, bruneta s-a dat de gol că ar vrea să fie mamă din nou. Ea a făcut dezvăluirea în timp ce își aranja numeroasele perechi de cercei, în prezența fiului ei, pe care îl are din relația ei cu Cristian Mitrea.

”Știu că nu par, dar unii dintre cerceii mei sunt foarte scumpi și vreau să am grijă de ei, nu vreau să îi stric. Mă gândesc că poate o să fac o fetiță și o să îi las cerceii mei”, a spus Andreea Mantea, în timp ce-și aranja cerceii, în ediția din 18 ianuarie a emisiunii.

Andreea Mantea s-a dat de gol. Vedeta de la Kanal D va fi din nou mama?
Andreea Mantea si fiul ei, David

Cum a reacționat fiul Andreei Mantea

La auzul unei asemenea dorințe, fiul Andreei Mantea nu s-a arătat prea entuziasmat. Ideea că ar putea avea o surioară nu l-a impresionat foarte mult pe micul David, care a avut o replică neașteptată pentru mama sa. Vedeta a fost nevoită să vină cu o lămurire pentru băiatul ei.

”Încearcă, dar o să vezi că mâine nu o să te doară burtica!”, i-a spus David mamei lui, plin de înțelepciune. ”Păi nu te doare burtica de la bebeluș”, l-a lămurit Andreea Mantea pe micuțul în vârstă de cinci.

Ce sarcină îi va da Andreea Mantea bărbatului din viața ei

În plus, Andreea Mantea a dezvăluit, în cadrul aceleiași emisiuni, ce sarcină îi va da bărbatului din viața ei. Frumosa vedetă este extrem de ocupată. S-a hotărât să își renoveze locuința, iar punctul de start este bucătăria. Bruneta a schițat pe hârtie ce modificări vrea să facă și a pornit la căutat oferte. Din fericire, știe deja ce vrea. Mai ales că va avea o sarcină pentru bărbatul din viața ei.

“Blatul de bucătărie s-a crăpat. Peste tot, crăpături mari, crăpături mici… Ce garanție primesc la blatul acesta? Ce reducere îmi vei face? Vreau să știu încă de pe acum. Vreau reducere din start și eu după aceea să îmi aleg materialele. Vreau din acela scump, pe care să tai. Dacă vreau să toc cu satârul, vreau să toc pe blat. Mi-am luat un satâr foarte drăguț și dacă, mai nou, există și cineva în viața mea, un bărbat, îl pun să toace doar cu satârul”, i-a spus Andreea Mantea comerciantului.

Andreea Mantea, despre fiul ei

Frumoasa brunetă a spus că fiul ei, David, este ”cel mai important om” din viața ei, ”centrul universului” ei. Andreea Mantea este o mamă extrem de dedicată, peocupată să îi creeze amintiri frumoase copilului ei.

De exemplu, anul trecut, Andreea Mantea a publicat fotografii în care a apărut alături de băiatul ei la plimbare cu Mocănița, pentru care a parcurs un drum de nouă ore cu mașina, prin Maramureș. David, care i-a spus că ar vrea să se plimbe cu trenul, a fost foarte încântat de experiență.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...