Andreea Mantea, primele imagini din vacanța cu iubitul. Și-a arătat și inelul de logodnă

Elena Avramescu 01.09.2020, 11:53
Andreea Mantea, primele imagini din vacanța cu iubitul. Și-a arătat și inelul de logodnă

Andreea Mantea trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de iubitul său, pe care îl ține departe de ochii lumii. Vedeta și-a găsit liniștea în brațele unui bărbat despre care nu se știe mai nimic, relația lor luând naștere în urmă cu 4-5 ani.

Andreea Mantea, primele imagini din vacanța cu iubitul

După ce mulți ani l-a ținut ascuns, prezentatoarea de la Kanal D a decis să facă publice primele imagini cu iubitul misterios. Astfel că a postat o fotografie la miez de noapte, în care se observă cum cei doi se sărută cu patos pe plajă, în timpul unei lune pline. Vedeta a fost copleșită de felicitări după ce a dezvăluit cum arată inelul de logodnă, fanii lăsându-i comentarii apreciative.

În plus, o fană a mărturisit cu ce literă începe numele bărbatului care o face pe vedetă fericită. Andreea Mantea se află în vacanță împreună cu fiul ei, David, și cu iubitul ei. Recent, aceasta a publicat pe Instagram Stories o filmare pe care se vede umbra iubitului ei, iar în alta se vede cum îl ține de mână. Însă ce au observat fanii a fost faptul că pe inelar are o bijuterie superbă despre care se crede că este un inel de logodnă.

Andreea Mantea, primele imagini din vacanța cu iubitul
Andreea Mantea și iubitul ei pe plajă

În descrierea pozei, Andreea Mantea a scris: Am început săptămâna cu relaxare! #LastDayOfSummer. Nu pot să zic decat că… merităm! Doamne ajută să fie așa toată săptămâna! Săptămână magică tuturor!”.

„Nici nu conteaza cine este domnul, conteaza ca sunteti fericiti impreuna !❤️”, „Ne spui si nou cine e??”, „Felicitări ??, Meriti sa fii fericită”, „Mă bucur din tot sufletul❤️❤️❤️❤️❤️❤️”, „Sa fii fericită, meriți fata frumoasa!???”, „Wow?? este un domn care nu doreste viata publica si este mai bine asa decat o viata mediatizata. Cel mai bine, iubirea schimba tot ?”, „In sfarsit,❤️ fericire maxima va doresc❤️” au fost mesajele lăsate de fanii acesteia pe rețeaua de socializare.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...