Andreea Mantea nu se mai ferește și recunoaște că se mărită. Gestul făcut public

Elena Avramescu 03.08.2020, 16:52

De scurt timp, Andreea Mantea a anunțat că nu o să mai fie prezentatoarea show-ului matrimonial, Puterea Dragostei, însă vedeta este liniștită și relaxată, fiindcă pe plan amoros lucrurile merg extrem de bine iar vedeta este nespus de fericită.

Andreea Mantea recunoaște că se mărită

Andreea și-a găsit mult dorita liniște în brațele unui bărbat despre care nu se știe mai nimic, cei doi păstrând departe de ochii curioșilor relația lor, care a luat loc în urmă cu 4-5 ani. De atunci, trăiesc o frumoasă poveste de iubire.

Vedeta nu a vrut să se afișeze cu partenerul ei de viață, cu care a început să se întâlnească după mai bine de cinci ani de când s-a despărțit de Cristi Mitrea, tatăl băiețelului ei.

Se pare însă că urmează schimbări importante în viața celor doi îndrăgostiți, fiindcă Andreea Mantea a oferit un detaliu important cu privire la relația lor. Mai precis, într-o poză postată pe social media, fanii au putut vedea un frumos inel de logodnă, iar în dreptul fotografiei a scris „Țin soarele și iubirea în mâini…”.

Andreea Mantea nu se mai ferește și recunoaște că se mărită
Andreea Mantea nu se mai ferește și recunoaște că se mărită

„Nu este băiat de bani gata și nici super afacerist”

„Andreea are iubit, de 4-5 ani, și este foarte fericită. Băiatul chiar o iubește. E un tip simplu, educat, cu mult bun simț și care o iubește, o adoră pe Andreea. Nu este băiat de bani gata și nici super afacerist. Este un om căruia nu îi este străin domeniul în care lucrează Andreea. Și el lucrează în televiziune! Sunt de 4-5 ani împreună și se înțeleg foarte bine.

Într-adevăr, pe degetul Andreei a apărut și un inel de o perioadă, și da, seamănă cu un inel de logodnă! Însă ea nu-și pune viața sentimentală pe tavă și nici nu dă detalii despre ea. Cert este că e fericită și liniștită! A găsit la băiatul acesta fix ce caută: iubirea curată și adevărată”, au spus surse din anturajul Andreei Mantea, potrivit viva.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...