Andreea Mantea îşi schimbă meseria? Facultatea pe care vrea să o facă prezentatoarea de la Kanal D (Exclusiv)

Iancu Andreea 30.03.2022, 20:39

Celebra prezentatoare de la Kanal D este o femeie ambițioasă. Andreea Mantea, care urmează să împlinească anul acesta 36 de ani, a dovedit de-a lungul timpului că poate face față oricărei provocări. Gazda emisiunii „Casa iubirii” de la Kanal D a dezvăluit recent că are planuri mărețe de viitor, Andreea Mantea fiind decisă să facă facultatea pe care și-a dorit-o de multă vreme. În plus, într-un interviu exclusiv pentru ego.ro, ea a menționat și motivul pentru care se gândește la această mutare importantă în cariera sa.

Andreea Mantea, despre facultatea pe care vrea să o urmeze

În toamnă, după ce Andreea Mantea va împlini frumoasa vârstă de 36 de ani, frumoasa prezentatoare a decis că este cazul să își îndeplinească un vis și astfel se pregătește să devină studentă la facultatea pe care își dorește să o urmeze de ani buni. Proiectele de televiziune pe care le-a moderat în ultimii ani, dar și legăturile cu persoanele din jurul său au determinat-o să ia această decizie.

Andreea Mantea a vorbit recent despre noua emisiune „Casa iubirii”, dar și despre planurile ei de viitor. După ce a avut rolul de moderator și chiar terapeut în emisiunile de la Kanal D, vedeta a decis că este momentul să își certifice calitățile de psiholog cu ajutorul studiilor din cadrul Facultății de Psihologie. Din toamnă, prezentatoarea va face parte dintre studenți, însă nu intenționează și să își schimbe cariera, televiziunea venindu-i vedetei mănușă.

„Am un vis. Vreau să dau la Facultatea de Psihologie, la toamnă. Sunt vise neîndeplinite. Îmi doresc, chiar vreau să fac asta. Se schimbă gândurile din copilărie. Una e, în copilărie, când visezi să te faci medic veterinar, și alta este la maturitate”, a povestit Andreea Mantea pentru Ego.ro.

Andreea Mantea, despre facultatea pe care vrea să o facă
Andreea Mantea, gazda emisiunii „Casa iubirii” de la Kanal D

Motivul pentru care vedeta își dorește să fie absolventă la Facultatea de Psihologie

Mulți dintre cei care aleg să urmeze cursurile Facultății de Psihologie ajung acolo pentru că își doresc să descifreze anumite traume, pe care au nevoie să le vindece. În timp ce mulți s-ar gândi că experiențele de viață ale Andreei, care a trecut printr-o perioadă tumultoasă în plan amoros, ar fi determinat-o să ia această decizie, vedeta a explicat ce o ghidează pe acest drum. Andreea Mantea se consideră deja un bun psiholog, după ce a oferit sfaturi utile celor din jurul său.

„Nu fac facultatea asta pentru mine. Eu mă înțeleg foarte bine și mai ales pe ceilalți. Sunt atât de bună pe ceea ce fac. Iertați-mă că mă laud singură. Dar sunt bună în relația mea cu cei care mi-au cerut ajutorul de fiecare dată. În momentul în care întorci niște oameni de pe un drum care se termină urât, cumva cred că eu merit și o diplomă în sensul ăsta. Vreau să fie oficial. Am lucrat foarte mult, cu foarte multe persoane și consider că am făcut foarte bine ce am făcut.

Am oprit multe lucruri rele, iar persoanele respective sunt foarte bine, văd viața cum o văd eu, pentru că i-am învățat să se bucure din absolut tot ce au, cât de puțin ar fi și văd viața altfel. A trecut mult timp de la discuția cu mine și nu au mai avut nicio cădere. Sunt foarte mândră de mine și aș vrea ceva oficial. Vreau să mă apuc serios de treabă, pentru că sunt multe aspecte pe care eu nu le cunosc și îmi e teamă să nu greșesc”, a completat prezentatoarea emisiunii „Casa iubirii”.

Vedeta s-ar afla la a doua facultate, după ce a absolvit studiile din cadrul Facultății de Relații Financiar Bancare Interne și Internaționale, deși și-ar fi dorit să devină actriță.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...