Andreea Mantea, despre problemele pe care le întâmpină cu fiul ei, David. „Nu înţeleg de ce. El nu are prieteni, doar prietene” (Exclusiv)

Andra Daoud 05.04.2022, 15:00

Andreea Mantea îmbină perfect cariera cu viața de familie. Vedeta își crește singură băiețelul de aproape 7 ani și se străduiește să îi dea cea mai bună educație. Eforturile ei vin însă la pachet și cu o mulțime de provocări, cărora trebuie să le facă față constant. Ce a povestit frumoasa prezentatoare despre băiețelul ei și ce părere are despre metodele moderne de creștere a copiilor.

Andreea Mantea, despre problemele pe care le întâmpină cu fiul ei, David

Andreea Mantea e revenit recent la formatul de emisiune care i se potrivește cel mai bine și prezintă „Casa iubirii”, difuzată în fiecare zi pe Kanal D. Vedeta a dezvăluit, într-un interviu pentru EGO.ro, că se gândește cu emoții la ziua când și fiul ei va descoperi iubirea, mai ales că David dă semne că momentul când îi va prezenta mamei lui prima prietenă nu este departe.

Micuțul nu a împlinit încă 7 ani, dar are tot felul de simpatii pentru fetițele de la școală. Andreea Mantea a spus, mai în glumă, mai în serios, că este geloasă pe atenția pe care fiul ei le-o acordă fetelor, mai ales că uneori are de suferit din această cauză.

Mie mi-a făcut 6 flori, ca la mort, iar ei pe felicitare i-a făcut soare, și copac, și fluturi, și lalele, și trandafiri, și în copacul ei i-a pus și floricele sau cireșe ce erau. La mine erau niște crengi goale. Da, sunt geloasă, când îl văd că își pierde timpul pe nimic. Are 6 ani și jumătate și se consumă.

Acum nu vorbim neapărat de felicitare, deși chiar și aici exagerează câteodată. Spre exemplu ne petrecem o duminică întreagă să construiască nu știu ce lucrușoare pentru aceste fetițe. În loc să mergem la film, să gătim împreună, să facem ceva drăguț împreună, să ne jucăm sau să se joace el cu copiii lui… Prea mult se concentrează pe aceste fete, nu înțeleg de ce. El nu are prieteni, are prietene. Se implică, le ia apărarea la școală. Își ia bătaie.”, a povestit Andreea Mantea pentru EGO.ro.

Andreea Mantea, despre problemele pe care le întâmpină cu fiul ei, David. „Nu înţeleg de ce. El nu are prieteni, doar prietene” (Exclusiv)
Andreea Mantea și fiul ei, David

„A apărat o fetiță și s-a bătut cu 4 băieți mai mari”

Fiul Andreei Mantea are un spirit justițiar foarte dezvoltat și i-a mărturisit mamei lui că vrea să fie erou. Are și de suferit uneori de pe urma acestei ambiții, pentru că se mai întâmplă să încaseze și el lovituri de la copii, încercând să îi protejeze pe alții.

A apărat o fetiță și s-a bătut cu 4 băieți mai mari, așa mi-a zis. L-am întrebat când a văzut că sunt 4, de ce nu a fugit? A zis că nu, că s-a descurcat. L-am întrebat unde îl doare și se ținea tare, nu voia să-mi zică. Până la urmă mi-a arătat că-l durea tot corpul.

Chiar nu l-am învățat eu să fie așa protector cu fetițele. Au avut „săptămâna bullying-ului” la un moment dat și de acolo el a învățat că poți să fii genul ăla care se implică să intervină, să ia apărarea, sau genul care să stea deoparte, dar să nu fie genul care provoacă. David a zis că el vrea să fie erou. Să vezi ce vânăt este peste tot. I-am zis că dacă mai face asta o singură dată să nu și-o ia de la mine”, a mai declarat Andreea Mantea.

Nu crede în metodele moderne de parenting

Andreea Mantea a ales să îi ofere fiului ei o educație clasică, așa cum și ea a primit de la părinții săi. Vedeta a declarat că nu crede în metodele moderne de educație și că preferă să meargă pe metoda tradițională.

Am fost la ședința cu părinții. E foarte bun la școală. El nu știe asta, nu i-am spus. Ba chiar i-am zis că mai are minusuri pe ici-colo. Sunt mamă singură, dacă nu eu, atunci cine să-l împing? Dacă sunt bună și blândă și îi zic mereu că este bine, o să se culce pe o ureche și nu mai face nimic.

Eu nu sunt de acord cu toată nebunia asta cu parentingul de acum, cum că nu trebuie să îți cerți copilul, nu spune că nu face bine, nu spune că nu se pricepe pentru că îi creezi traumă. Noi nu avem nicio traumă. Eu prefer așa, cu papucul și cu mătura”, a mai povestit Andreea Mantea pentru EGO.ro

Vedeta a mai spus despre fiul ei că este extrem de sensibil și că plâng împreună la filme pentru copii. Frumoasa prezentatoare a mai „dat din casă” și a spus că David nu este tocmai priceput la sport și că a moștenit-o pe ea la acest capitol.

Urmăriți Impact.ro și pe