Andreea Mantea, cu inelul pe deget în Turcia. Vedeta nu și-a mai ținut secretă pasiunea

Badea Violeta 26.09.2022, 09:05

Andreea Mantea a fost cerută în căsătorie chiar de ziua ei de naștere? Aceasta este întrebarea care a stat pe buzele tuturor fanilor superbei brunete, după cea mai recentă apariție din mediul online. Prezentatoarea de televiziune s-a fotografiat cu inelul pe deget în vacanța din Turcia. Să se fi logodit moderatoarea de la Casa Iubirii?

Andreea Mantea, cerută în căsătorie de ziua ei? Vedeta s-a pozat cu inelul pe deget

Andreea Mantea nu mai are nevoie de nicio introducere. Este, fără îndoială, una dintre cele mai cunoscute și apreciate prezentatoare TV de la noi din țară.

Săptămâna trecută, mai exact pe data de 20 septembrie, frumoasa brunetă a împlinit vârsta de 36 de ani, așa că a decis să-și facă un cadou de vis. Prezentatoarea de la Casa Iubirii a plecat în vacanță în Cappadocia, de unde a distribuit mai multe fotografii.

La un moment dat, vedeta a apărut și cu un inel superb pe deget, iar fanii s-au întrebat dacă nu cumva vedeta de la Kanal D s-a logodit. Ei bine, nu este vorba de nicio cerere în căsătorie! Andreea Mantea le-a spus internauților că și-a cumpărat singură bijuteria cu totul și cu totul spectaculoasă.

„Fascinată de zultanit! Își schimbă culoarea, aduce claritate și ajută la concentrare și atenție. Stimulează ambiția și inteligența. În timpul meditației poate aduce răspunsuri clare și concise întrebărilor care sunt puse.”, a scris bruneta în dreptul fotografiei cu bijuteria.

Citește și Andreea Mantea, despre problemele pe care le întâmpină cu fiul ei, David. „Nu înţeleg de ce. El nu are prieteni, doar prietene” (Exclusiv)!

Andreea Mantea s-a fotografiat cu inelul pe deget
Andreea Mantea s-a fotografiat cu inelul pe deget

Ce își dorește Andreea Mantea la împlinirea celor 36 de ani

Chiar înainte de ziua ei de naștere, Andreea Mantea și-a împărtășit gândurile cu admiratorii ei. Prezentatoarea de la Kanal D a distribuit un scurt filmuleț în care dezvăluie ce își dorește de la vârsta de 36 de ani.

„Un an nou începe! Să fie cu sănătate, multe zâmbete, bunătate, fericire, iubire, realizări, dorințe și rugăciuni ascultate și îndeplinite! …și un strop de magie la nevoie! Așa să fie!

Vă mulțumesc din toată inima și din tot sufletul pentru urări și mesaje! Sunteți minunați!”, a precizat Andreea Mantea cu o zi înainte de aniversarea ei.

Citește și Unde a apărut prima oară, de fapt, Andreea Mantea la TV. Sigur nu îţi mai aduci aminte de ea aşa!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...