Andreea Mantea, aproape de căsătorie cu noul iubit. Cum s-a dat singură de gol

Iancu Andreea 07.07.2020, 17:20

Prezentatoarea de la Puterea Dragostei pare să trăiască din nou fluturii dragostei. Vedeta nu a devăluit deocamdată identitatea noului său iubit, însă radiază de fericire. Misteriosul bărbat din viața Andreei pare chiar să aibă gânduri serioase cu aceasta.

Andreea Mantea iubeşte din nou

Vedeta a devenit extrem de discretă cu viața sa personală. De asemenea, majoritatea imaginilor pe care le postează pe rețelele de socializare sunt alături de fiul său. Totuși, în spatele zâmbetului său se află cu siguranță un bărbat. Potrivit ciao.ro, anturajul vedetei a dezvăluit câteva detalii din viața prezentatoarei.

Andreea are iubit, de 4-5 ani, şi este foarte fericită. Băiatul chiar o iubeşte. E un tip simplu, educat, cu mult bun simţ şi care o iubeşte, o adoră pe Andreea. Nu este băiat de bani gata şi nici super afacerist. Este un om căruia nu îi este străin domeniul în care lucrează Andreea. Şi el lucrează în televiziune! Sunt de 4-5 ani împreună şi se înţeleg foarte bine. Într-adevăr, pe degetul Andreei a apărut şi un inel de o perioadă, şi da, seamănă cu un inel de logodnă! Însă ea nu-şi pune viaţa sentimentală pe tavă şi nici nu dă detalii despre ea. Cert este că e fericită şi liniştită! A găsit la băiatul acesta fix ce caută: iubirea curată şi adevărată, potrivit apropiaţilor Andreei.

Andreea și Cristi Mitrea au împreună un băiețel
Andreea și Cristi Mitrea au împreună un băiețel

A trecut prin numeroase relații eșuate

Din păcate, Andreea Mantea a fost nevoită să treacă prin mai multe eșecuri în dragoste. Astfel, vedeta și-a încercat mai întâi norocul cu Andrei Țârdea. Acesta era însă însurat la acel moment cu Alexandra Țârdea. Totodată, picanteria relației celor doi era legată de faptul Andrei s-a îndrăgostit de vedetă pe când soția sa era însărcinată în nouă luni. Iubirea dintre ei s-a stins după un an.

După aceea, Andreea a avut parte de o idilă de trei săptămâni și cu iubitul Annei Lesko. Ulterior, Andreea Mantea a trecut la Bogdan Ivanof. Nici cu acesta nu a rezistat mai mult de două luni, vedeta alegându-l pe Iulian Moga. De asemenea, Andreea a avut sentimente și față de Rami Adamescu, fiul lui Dan Grigore Adamescu.

Totodată, una dintre relațiile care au ajuns în vizorul presei a fost cea cu Ștefan Stan. Relația dintre ea și câștigătorul concursului ”Vocea României” a avut suișuri și coborâșuri. Cei doi s-au despărțit și împăcat pentru ca apoi să renunțe definitiv la povestea de dragoste.

Și alături de Gabi Bădălău Andreea credea că va trăi o relație de durată. Din păcate, în 2013 , cuplul s-a destrămat. Ultima dintre relațiile Andreei Mantea a fost cea alături de Cristi Mitrea, cu care are chiar și un fiu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...