Andreea Esca surprinde pe toată lumea. Ce a ales să facă, deși de-abia a scăpat din momente dramatice

Diana Dumitrache 03.08.2020, 11:12

Vestea că Andreea Esca a avut coronavirus a făcut înconjurul ţării. Acum, ştirista de la PRO TV surprinde pe toată lumea. Ce a ales să facă după momentele groaznice prin care a trecut de curând?

Ce face Andreea Esca după ce abia a scăpat de coronavirus

În urmă cu doar câteva săptămâni, numele Andreei Esca era în toate publicaţiile de scandal din România. Pe atunci, se vehicula ca vedeta ar fi luat COVID-19. După zile întregi de tăcere, ştirista a decis să vorbească deschis despre ceea ce s-a întâmplat. Aceasta a răspuns la toate întrebările din presă în cadrul unui interviu difuzat la Ştirile de la ora 19, de pe PRO TV.

Astfel, jurnalista a recunoscut că atât ea, cât şi soţul ei, şi Aris, au avut coronavirus şi au fost internaţi la spitalul “Victor Babeş” din Bucureşti. Printre lacrimi, Andreea Esca a povestit prin ce momente groaznice a trecut atunci când Alexandre Eram se afla într-o stare foarte gravă.

“Am simţit că a picat cerul peste mine. Un bărbat de 50 de ani, sănătos, care nu face excese, nu fumează se afla pe patul de spital, la terapie intensivă. Aris, fiul nostru, mi-a trimis atunci mesaj. Asta a fost limita mea. Nu am putut să ies şi sad au declaraţii. Importantă era familia mea atunci”, a spus aceasta.

Andreea Esca surprinde pe toată lumea. Ce a ales să facă, deși de-abia a scăpat din momente dramatice
Andreea Esca surprinde pe toată lumea. Ce a ales să facă, deși de-abia a scăpat din momente dramatice

Pentru a se detaşa de toate momentele urâte, prezentatoarea ştirilor PRO TV a decis să plece la mare, alături de o prietenă. Andreea Esca a decis să trăiască viaţa din plin, încercând să dea uitării clipele grele din ultima perioadă.

Andreea Esca a explicat cum şi-a dat seama că are coronavirus

După ce soţul şi fiul au fost confirmaţi pozitiv COVID-19 şi transferaţi la spital, Andreea Esca a continuat, în zilele care au urmat, să îşi facă teste. A realizat ce se întâmplă în timp ce gătea.

“Făceam nişte cartofi cu usturoi și mi-am dat seama că nu simt nimic. Apoi, am mirosit niște parfumuri și nu simțeam nimic. Apoi, mi-am pierdut gustul. Așa că am făcut testul din nou și a ieșit pozitiv. Era clar că am Covid”, a povestit ştirista.

Urmăriți Impact.ro și pe
Diana Dumitrache
Sunt absolventă a Colegiului Naţional Roman-Vodă, Filologie, din Roman, precum şi a Facultăţii de Litere din cadrul Universităţii din Bucureşti, secţia Limba şi Literatura Română –...