Andreea Esca, pusă pe șotii. Ce farse obișnuia să-i facă colegului ei de la PRO TV

Madlen Moraru / 29.06.2020, 20:11
Andreea Esca, pusă pe șotii. Ce farse obișnuia să-i facă colegului ei de la PRO TV

Andreea Esca a dat detalii din trecutul său la PRO TV. Prezentatoarea de știri este o fire cât se poate de optimistă și de glumeață. Adesea a dat dovadă că este pusă pe șotii, în anii petrecuți în televiziunea de pe bulevardul Pache Protopopescu.

Andreea Esca, pusă pe șotii

Andreea Esca este o prezentatoare foarte serioasă în fața camerelor de filmat, când le transmite românilor principalul buletin de știri al zilei. Însă, vedeta PRO TV are la activ câteva șotii pe care le-a pus la cale, în anii petrecuți în televiziunea de renume. Totodată, s-a aflat că a pus la cale o sumedenie de pozne, în rândul colegilor ei, pe care i-a suprins adesea cu tot soiul de gesturi.

Andreea Esca, pusă pe șotii. Ce farse obișnuia să-i facă colegului ei de la PRO TV
Andreea Esca e una dintre cele mai puse pe șotii prezentatoare TV de la noi

Andreea Esca nu este cu siguranță o colegă tipică de serviciu. De acest detaliu sunt conștienți cel mai probabil cei care au urmărit-o în acțiune în culisele PRO TV. Dar fanii știu mai puțin astfel de lucruri, de aceea într-un interviu acordat în urmă cu câțiva ani, celebra prezentatoare de știri a dat cărțile pe față. Vedeta a povestit ce obișnuia să îi facă colegului ei de la PRO TV.

Ce farse obișnuia să-i facă colegului ei de la PRO TV

“Când am ajuns aici am fost întâmpinată de o gașcă de băieți foarte frumoși, foarte tineri, foarte sportivi și foarte simpatici. Era ca și cum în fiecare zi mă duceam la club. Eram extrem de fericiți în fiecare zi. Nu ne uitam niciodată la ceas. Nu știam dacă e Crăciun, dacă e Paște, nu știam care era programul nostru. Nu exista program.”, a mărturisit Andreea Esca într-un interviu acordat cu doi ani în urmă.

Andreea Esca a mai fost întrebată și care a fost cea mai amuzantă întâmplare la care a asistat în acea perioadă. Aceasta a povestit că obișnuia să îi facă o farsă colegului său, reporter la acea vreme, Cătălin Radu Tănase.

“Când îi puneam cărămizi sau un radio în servietă lui Cătălin Radu Tănase, că ni se părea că are o geantă de moș. Ceea ce era și adevărat. Sau când mie mi-au luat colegii casetofonul portabil din celebra mea Dacie 1300 și am crezut că mi l-a furat cineva și am început să plang… “, a mai transmis celebra știristă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI