Andreea Esca nu uită și nu iartă. „Mi s-a părut o trădare”. Cine a deranjat-o pe celebra știristă

Ioana Bucur 12.09.2022, 11:09
Andreea Esca nu uită și nu iartă. „Mi s-a părut o trădare”. Cine a deranjat-o pe celebra știristă

Este una dintre cele mai cunoscute prezentatoate de știri și personalități TV de la noi din țară, numele ei fiind sinonim, pentru foarte mulți români, cu postul din Pache Protopopescu. Cu o carieră atât de lungă, momentele dificile, chiar neplăcute, sunt inevitabile. Cu toate că alege să treacă repede peste obstacole, există un episod pe care nu îl poate uita și nici ierta.

Ce nu poate Andreea Esca să uite sau să ierte

Andreea Esca a împlinit recent vârsta de 50 de ani, celebrând momentul alături de familie și cei mai buni prieteni. Vedeta a organizat o excursie surpriză tocmai în Istanbul, unde a avut toate motivele să își sărbătorească viața. Are o familie superbă și o carieră de admirat, dar din care nu au lipsit momentele tensionate.

În general, vedeta PRO TV nu se lasă doborâtă de niciun obstacol și a învățat să uite rapid evenimentele neplăcute și persoanele care le-au provocat. Este un mecanism de apărare, spune ea.

„Sunt oameni care mi-au făcut diverse lucruri foarte rele, iar eu uit complet, chiar uit. Adică în așa fel funcționează mintea mea încât mă întâlnesc cu cineva și încep să vorbesc, apoi altcineva îmi spune: „De ce vorbești cu persona aceasta, nu-ți duce aminte ce a făcut?”

Nu, chiar nu-mi aduc aminte. E un sistem de autoapărare care m-a făcut să pot să rezist atâta vreme. Și mai e ceva: cu vârsta, am devenit mult mai tolerantă, pentru că am trecut prin situații și experiențe care m-au făcut să nu mai judec”, a declarat Andreea Esca pentru Adevărul.

Andreea Esca 10
Andreea Esca

„M-am simțit ca și cum m-a filmat cineva la mine în dormitor”

Cu toate astea, există un episod pe care Andreea Esca nu îl poate nici uita, nici ierta, dezvăluind că și acum simte că a fost trădată de unii colegi de breaslă. Este vorba despre momentul în care a scăpat un cuvânt urât înaintea unui jurnal, neștiind că era pe post.

„M-a durut foarte tare. Era ceva privat, era un moment din afara jurnalului și m-am simțit ca și cum m-a filmat cineva la mine în dormitor.

Mi s-a părut o trădare din partea unor colegi de breaslă și n-am înțeles-o niciodată. N-am cum să înțeleg, pentru că eu n-aș face niciodată așa ceva. Dar nu înseamnă că toată ziua mă gândesc la asta. Unii oameni sunt așa…”, a spus vedeta potrivit sursei citate anterior.

Urmăriți Impact.ro și pe
Tags:
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...