Andreea Esca: „Nu mi-am pus înapoi verigheta pe deget”. Mărturisirea știristei PRO TV a pus fanii pe gânduri. Ce se întâmplă cu căsnicia ei

Redacția IMPACT 22.06.2020, 09:49

Andreea Esca a făcut recent o declarație mai puțin obișnuită, cu ocazia unui eveniment pe care la organizat săptămâna trecută, alături de fiica sa, Alexia Eram.

Mărturisirile Andreei Esca

Cea mai faimoasă prezentatoare TV din România, Andreea Esca, a organizat zilele trecute un eveniment în parcarea unui centru comercial, cu prilejul lansării numărului 15 al revistei A-List, acolo unde aceasta ocupă poziția de redactor-șef. Cu această ocazie, celebra știristă a subliniat și importanța menținerii măsurilor de igienizare și de distanțare socială.

În acest context, Andreea Esca a făcut o referire la verigheta sa de nuntă, pe care vedeta spune că și-a scos-o de pe deget pentru a reuși să păstreze igiena în mod corespunzător, potrivit sfaturilor primite de la medici.

„Încă nu mi-am pus înapoi verigheta pe deget, nu am nici un fel de bijuterie pe mâini, ca să nu le scot şi să le pun toată ziua”, a declarat Andreea Esca, potrivit click.ro.

Alexandre Eram, soțul Andreei Esca a fost și el prezent la evenimentul de joi organizat de soția sa, unde a ajutat-o cu realizarea fotografiilor.

Programul celebrei știriste nu s-a schimbat foarte mult, în ultimele luni, dat fiind faptul că buletinul de la Pro Tv pe care îl prezintă de luni până vineri, la ora 19:00 a rămas neschimbat. Andreea Esca spune însă că a stat departe de părinți, pe care nu i-a putut vedea o perioadă îndelungată.

„Mă bucur că a ieşit bine evenimentul, că nu a plouat. În perioada de izolare am avut mare noroc că jurnalul s-a ţinut în continuare, deci practic programul meu nu a fost foarte schimbat, doar că nu m-am mai întâlnit cu aceiaşi colegi în fiecare zi. A fost greu, pentru că nu eşti obişnuit să nu fii alături de cei dragi, fizic vorbind (…)

Am fost departe de părinţi pe care nu i-am văzut o perioadă. Dar ne-am văzut de ziua mamei, între timp a fost bine că am putut să ne întâlnim. Consider că am învăţat şi multe lucruri noi datorită sau din cauza acestei situaţii”, a transmis prezentatoare de la Pro TV.

Urmăriți Impact.ro și pe