Andreea Esca îşi doreşte ca acest concurent să câştige Survivor România. A dezvăluit pe cine susţine

Stan Filon 24.01.2022, 19:31

Mult așteptata emisiune „Survivor România” a avut debutul pe 16 ianuarie, iar fanii sunt în delir. Aceștia au deja câte un concurent preferat, pe care îl susțin așa cum pot, pe rețelele de socializare. Traseele sunt din ce în ce mai dificile, iar concurenții sunt foarte solicitați. În plus, au început și micile bârfe. Andreea Esca, prezentatoarea Pro TV, este fan înrăit al emisiunii și a spus și care este concurenta ei preferată.

Andreea Esca a spus care este concurentul său preferat de la Survivor România

„Survivor România” s-a mutat la Pro TV, iar fanii emisiunii sunt cu ochii pe televizoare. Fiecare probă este urmărită cu sufletul la gură, iar cele două tabere, Faimoșii și Războinicii, se întreg pentru puncte. Au început să apară deja scâteile, dar și bârfele printre concurenți, care deja au format „bisericuțe”. Telespectatorii au așteptări mai mari anul acesta, lucru pe care l-a sesizat și prezentatorul emisiunii, Dan Pavel, care spune însă că așteptările acestora nu vor rămâne nesatisfăcute în jungla din Republica Dominicană.

„Așteptările o să fie mult mai ajustate publicului și nevoii publicului care s-a rafinat. S-a dus acum către o zonă de excelență chiar și mai mare decât cea care a fost, iar noi o să livrăm asta. Sunt trasee care îți solicită motricități pe care nici nu știai că le ai“, a declarat prezentatorul Survivor România 2022, Daniel Pavel.

Andreea Esca a spus care este concurentul sau preferat de la Survivor Romania
Andreea Esca a spus care este concurentul sau preferat de la Survivor Romania

„Sunt cu ochii pe tine”

Premiul pus în joc de producătorii emisiunii este unul fabulos: 100.000 de euro, iar concurenții vor face tot ce le stă în putere să pună mâna pe bani, indiferent cât de dure vor fi probele. În echipa faimoșilor s-au înscris anul acesta următorii: TJ Miles, Andreea Tonciu, Otilia Bilionera, Cătălin Zmărăndescu, Roxana Ciuhulescu, CRBL, Emil Rengle și Laura Giurcanu.

Echipa Războinicilor este formată din: Elena Matei, bucătar, Liviu Mihalca, dansator profesionist, Relu Pănescu, antreprenor, Ionuț Popa, antrenor personal, Alex Delea, barman, Ana Dobrovie, dansatoare, Blaze, vlogger,
Angela Forero, medic veterinar, Alexandru Nedelcu, fotbalist, Ștefania Ștefan, online streamer, Alexandra Duli,  manager, Ramona Crăciunescu, curier.

Model de succes și influencer urmărit de peste un milion de oameni

Așa cum fiecare telespectator are deja un favorit, și Andreea Esca are o preferință. Vedeta nu s-a sfiit să spună pe o rețea socială care este acesta. Este influencerița, vine din echipa Faimoșilor și o cheamă Laura Giurcanu. „Laura, sunt cu ochii pe tine“, a scris Andreea Esca.

Faimoasa este bună prietenă cu fiica Andreei Esca, Alexia Eram. S-a născut pe 23 decembrie 1996, în București, are vârsta de 26 de ani și măsoară nu mai puțin de 1,80 înălțime și 60 kg greutate. Are trăsături de model și chiar și-a văzut visul cu ochii. În 2011 a câștigat „Next Top Model “, de unde s-a ales cu un contract de 70.000 de euro. A pozat pentru unele dintre cele mai celebre reviste, printre care Vogue, Elle, Cosmopolitan, Glamour și Grazia și a colaborat cu artiști celebrii precum The Weekend. A făcut carieră și în online. Are peste 390.000 de abonați la canalul ei de YouTube și peste 900.000 de urmăritori pe Instagram.

Chiar Laura Giurcanu a devenit subiect de bârfă la „Survivor”, după ce a petrecut în apă, alături de TJ Miles. Cea care a sesizat acest fapt a fost inconfundabila Andreea Tonciu, care a spus că nu înțelege cum o femeie care are iubit acasă poată să petreacă ore în șir în apă, alături de un alt bărbat.

Urmăriți Impact.ro și pe