Andreea Esca, înlocuită de la Știrile Pro TV. Ce nu mai poate să facă prezentatoarea

Anca Manolica 09.12.2022, 21:54
Andreea Esca, înlocuită de la Știrile Pro TV. Ce nu mai poate să facă prezentatoarea

Cei care o urmăresc de ani de zile la pupitru Știrilor de la Pro TV, de la ora 19.00, vor fi supărați când vor afla că, pentru moment, Andreea Esca a fost înlocuită. Vedeta lipsește zilele acestea de pe micile ecrane, iar motivul a fost explicat chiar de către ea. Este vorba despre o problemă de sănătate cu care se confruntă în această perioadă.

Andreea Esca a fost înlocuită de la Pro TV!

Prezentatoarea știrilor din prime time de la Pro TV a ajuns pe mâna medicilor din cauza unor probleme de sănătate, motiv pentru care a fost înlocuită pentru o perioadă. Andreea Esca și-a anunțat fanii care o urmăresc pe rețelele sociale că nu simte prea bine și a fost nevoită să se prezinte de urgență la spital.

Vedeta a anunțat că s-a ales cu o răceală care i-a afectat vocea, motiv pentru care specialiștii i-au recomandat un tratament și, pe lângă asta, să țină repaus vocal. Din acest motiv, jurnalista nu va mai putea apărea la știrile Pro TV pentru o perioadă de timp.

Andreea Esca, înlocuită de la Știrile Pro TV
Andreea Esca, înlocuită de la Știrile Pro TV

A ajuns la medic, după ce a rămas fără voce

Doctorul i-a facut mai multe recomandări, printre care și să consume lichide călduțe, dar și un tratament cu un spray și câteva medicamente.
Vedeta, însă, folosește deja și remedii naturiste în speranța ca poate așa o să îi treacă mai repede. Ba mai mult, atât mama, cât și prietenii apropiați i-au dat câteva sfaturi.

„Mama: ia, dragă, medicamente, termină cu prostiile. Prietenii de tip „pe vechi”: fă o baie cu sare din aia grunjoasă! Prietenii hipsteri: mai bine o baie cu ghimbir! Eu: Am luat medicamentele, am pus sare și ghimbir în cadă … Și aștept să-mi revină vocea de privighetoare”, a scris Andreea Esca pe rețelele sociale.

Andreea Esca își respectă foarte mult meseria și locul de muncă, astfel că nu se întâmplă prea des să lipsească de la pupitrul știrilor. Acum, însă are un motiv întemeiat. Până când îi va reveni vocea, Oana Andoni va fi cea care îi va lua locul de luni până vineri, de la ora 19.00. Aceasta prezintă mereu știrile în weekend.

Citește și: Cum arăta Andreea Esca atunci când a ieșit prima oară din țară. Fotografii de colecție, nu lucra la Pro TV

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...