Andreea Berecleanu, victorie decisivă în fața fostului soț. Ce a decis tribunalul: Andrei Zaharescu trebuie să se împace cu ideea

Ana Anitoiu 28.11.2020, 09:28

Andreea Berecleanu a obținut o victorie decisivă în fața fostului ei soț, Andrei Zaharescu, actualul consul general din Africa de Sud, de care a divorțat în urmă cu șapte ani. Tribunalul București a dat o decizie în favoarea prezentatoarei TV, care s-a despărțit recent de Antena 1 și a bătut palma cu Prima TV.

Ce lovitură a dat în instanță Andreea Berecleanu

În urmă cu câteva zile, magistrații de la Tribunalul București au dat verdictul în procesul pe care Andrei Zaharescu i l-a intentat Andreei Berecleanu. Aceștia au respins acțiunea consulului din Africa de Sud, după ce au ajuns la concluzia că faptele s-au prescris. El ceruse ca prezentatoarea TV să răspundă patrimonial pentru insolvența companiei pe care au avut-o împreună.

”Admite excepția prescripției, invocată de pârâtă. Respinge acțiunea ca fiind prescris dreptul material la acțiune. Cu drept de apel în termen de 7 zile de la comunicare. Cererea de apel se va depune la Tribunalul București secția a VII-a civilă. Pronunțată azi 04.11.2020, prin punerea soluției la dispoziția părților, prin mijlocirea grefei instanței”, arată în decizia judecătorilor, conform Cancan.

Andreea Berecleanu, victorie decisiva in fata fostului sot. Ce a decis tribunalul. Andrei Zaharescu trebuie sa se impace cu ideea
Andreea Berecleanu

Andreea Berecleanu versus fostul ei soț, Andrei Zaharescu, procese pentru plata pensiei alimentare

În privința unei pensii alimentare pe care Andreea Berecleanu a cerut-o pentru întreținerea mezinului ei, Andrei Zaharescu a obținut o reducere. Mai exact, el a fost scutit de la plata lunară a 200 de dolari, față de totalul de 600 de dolari pe care ea îi ceruse în instanță. Pe această temă, au fost intentate mai multe procese.

La rândul lui, Andrei Zaharescu i-a cerut Andreei Berecleanu să scoată bani din conturi. El a vrut ca fosta lui soție să plătească cheltuielile de judecată ce se ridică, până acum, la suma de aproximativ 6.000 de lei. Ca să obțină acest lucru, actualul consul general din Africa de Sud ar fi intenționat să o execute silit pe Andreea Berecleanu.

Andreea Berecleanu, victorie decisiva in fata fostului sot. Ce a decis tribunalul. Andrei Zaharescu trebuie sa se impace cu ideea
Andreea Berecleanu, Andrei Zaharescu si copiii lor

Andreea Berecleanu, dezvăluire despre mariajul cu Andrei Zaharescu. De ce s-au despărțit

Prezentatoarea TV Andreea Berecleanu a vorbit, cu ceva timp în urmă, despre căsnicia pe care a avut-o cu Andrei Zaharescu. Fosta prezentatoare de la Observatorul Antenei 1 a explicat motivul pentru care mariajul lor a luat sfârșit.

”În familia în care eram, în structura în care eram, nu se mai râdea și asta a fost un semnal de alarmă important. Acum se râde, din nou, la noi în casă. De multe ori m-am simțit bărbatul în relație, că eu dețin frâiele și cred că mi-am și dorit asta, dar nu e neapărat ce trebuie.”, a spus Andreea Berecleanu.

Andreea Berecleanu, victorie decisiva in fata fostului sot. Ce a decis tribunalul. Andrei Zaharescu trebuie sa se impace cu ideea
Andreea Berecleanu, la nunta ei cu medicul estetician Constantin Stan

Prezentatoarea Andreea Berecleanu, dezvăluire despre relația actuală

Andreea Berecleanu, în vârstă de 45 de ani, a fost căsătorită timp de 15 ani cu prezentatorul TV Andrei Zaharescu, actual consul general în Africa de Sud. Aceștia au împreună doi copii – Eva Zaharescu, în vârstă de 19 ani, care a moștenit frumusețea mamei sale, și Petru Zaharescu, în vârstă de 15 ani.

În prezent, Andreea Berecleanu trăiește o poveste de dragoste cu medicul estetician Constantin Stan. Cei doi s-au căsătorit civil în octombrie 2016, iar o lună mai târziu au făcut și nunta. Prezentatoarea TV a dezvăluit că și în relația actuală, partenerul ei simte că ea este bărbatul în relație și ”se simte bine, pe termen scurt, dar pe termen lung, nu e bine”. Ea a precizat că ”fiecare trebuie să rămână în rolul lui inițial”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...