Andreea Berecleanu, prima reacție după ce a părăsit Antena 1. Motivul nebănuit pentru care nu va mai prezenta Observator

Diana Radu 19.02.2020, 19:29
Andreea Berecleanu, prima reacție după ce a părăsit Antena 1. Motivul nebănuit pentru care nu va mai prezenta Observator

După anunțul făcut de Antena 1, potrivit căruia Andreea Berecleanu a fost înlocuită de Alessandra Stoicescu, aceasta a avut o primă reacție pe pagina sa de Instagram. Jurnalista care s-a aflat mai bine de zece ani la pupitrul jurnalului de știri, a dezvăluit care este motivul pentru care a părăsit Antena 1.

Reacția Andreei Berecleanu după ce a părăsit Antena 1: ”Nu voi accepta situații impuse”

Andreea Berecleanu și-a luat la revedere de la telespectatorii Oservatorului printr-o postare pe Instagram. Jurnalista, cu o experiență în domeniu de 27 de ani, dintre care 17 i-a pentrecut la Antena 1, a dezvăluit că este o fire care nu acceptă ”situații impuse”, drept pentru care a decis să încheie colaborarea cu Antena 1.

”Am stat 17 ani în Antena 1 pentru ca nu am fost constrânsă în vreun fel. Astaăi drumurile noastre se despart. Nu voi accepta situații impuse. Sunt prezentator de știri de 27 de ani, sunt un jurnalist respectat atât de colegii de breaslă cât și de către public tocmai pentru că nu am dezamăgit, sunt un om corect și onest. Pot să dau și amănunte despre alegerea mea de a pleca dar cred că viața trebuie să-și urmeze cursul, la fel și profesia mea. Voi fi alături milioanelor de oameni cu dragoste și respect mereu, sub diferite forme, și vă mulțumesc pentru toți acești ani. Mulți dintre voi, așa cum mi-ați spus oficial pe rețelele mele de Social Media sau în studiile de piață, dar și pe stradă, față în față, mă considerați un prieten al familiei dv și un jurnalist cu credibilitate. Ba mai mult, aceia dintre dv care nu erați telespectatori ai Antena 1, ați ales Observatorul de dragul meu. Aceasta încredere înseamnă enorm pentru mine. Așa cum nu mă dezic de principiile mele, nu mă voi dezice nici de voi! Ne vom întâlni, cu siguranță! Cu dragoste, a voastră, Andreea”, a scris Andreea Berecleanu pe pagina sa de Instagram.

Andreea Berecleanu, prima reactie, antena 1
Reacția Andreei Berecleanu după ce a părăsit Antena 1

Postarea făcută de jurnalistă a adunat la doar nouă minute de la postare 652 de like-uri și a stârnit mai multe comentarii în rândul fanilor. Mulți și-au exprimat regretul pentru decizia luată de Andreea, în timp ce alții au felicitat-o și i-au urat numai bine. ”Felicitări atât pentru decizie, cât și pentru ca ești un model, cel puțin pentru mine … Te admir mult”, ”Mult succes și încredere!”, Regret mare!!”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor.

Noua prezentatoare Observator care o va înlocui pe Andreea Berecleanu din primăvară este Alessandra Stoicescu. Alessandra nu este o prezență nouă la Antena 1, prezentatoarea s-a mai aflat timp de 16 ani la pupitrul Observatorului, având în același timp și rolul de Corespondent Special în cazul celor mai importante evenimente externe din acea perioadă.

Urmăriți Impact.ro și pe