Andreea Berecleanu, mesaj neașteptat la 8 luni de când a plecat de la Antenă. Ce a dezvăluit acum fosta știristă

Stan Filon 01.10.2020, 15:39
Andreea Berecleanu, mesaj neașteptat la 8 luni de când a plecat de la Antenă. Ce a dezvăluit acum fosta știristă

Andreea Berecleanu a rămas șocată de ce a văzut zilele acestea la televizor. Vedeta a declarat în nenumărate rânduri că nu mai deschide televizorul, însă a făcut-o duminică, în seara aegerilor locale, deoarece a vrut să vadă rezultatele. Fosta vedetă de televiziune a rămas cu un gust amar.

Andreea Berecleanu a spus că nu regretă decizia luată la începutul anului, când aplecat din Antena 1, după ce a văzut la televizor rezultatele alegerilor locale

”Dupa cateva luni de nedeschis televizorul, am vrut sa vad duminica rezultatul exit poll. Atat. Fusesem la vot, deci aveam tot dreptul sa stiu. Sigur, veti spune ca se putea si on-line, asa e, doar ca live-ul, aduce mai multa adrenalina. Si am facut o exceptie. A trebuit sa suport multe discutii din platourile de televiziune de tipul “batut apa-n piua”, ireale, indiferent de post. Apoi, in zilele ce au urmat, nimic nu era civilizat. S-a tot vehiculat cuvantul “panarama”. Eu cred ca este o “panarama” tot ce se intampla, o bataie de joc a acestui popor, o manipulare continua de 30 de ani. Va spun si va repet, nu agreez niciun partid, contravin reperelor mele de orice fel, am toleranta pentru cativa politicieni si atat. In rest, tot ce se intampla este jenant”, a scris Andreea Berecleanu pe o rețea de socializare.

Fosta vedetă a Antenei 1 a mai spus că se felicită pentru decizia e care a luat-o la începutul anului. Andreea Berecleanu a renunțat la postul său de prezentator la Antena 1 în luna februarie, din cauza schimbării editoriale.

Andreea Berecleanu a spus ca nu regreta decizia luata la inceputul anului, cand a plecat din Antena 1, dupa ce a vazut la televizor rezultatele alegerilor locale
Andreea Berecleanu a spus ca nu regreta decizia luata la inceputul anului, cand a plecat din Antena 1, dupa ce a vazut la televizor rezultatele alegerilor locale

”Nu voi accepta situații impuse”

”Ma felicit pentru multe decizii pe care le-am luat, inclusiv pe cea de la inceputul acestui an, imi certifica simtul onoarei. Sa dea Dumnezeu norocul de a fi sanatosi si asta e cea mai importanta bogatie! Iar eu asta va doresc! Cu dragoste, a voastra, Andreea”, a conchis fosta vedetă de televiziune.

Andreea Berecleanu și-a șocat fanii atunci când a anunțat că pleacă din Antena 1 și a lăsat să se înțeleagă faptul că a fost constrânsă să accepte situații, așa că a renunțat după 17 ani să mai facă parte din echipa Antenei 1. Vedeta a postat și atunci un mesaj trist pe Facebook, dar final lăsa impresia că va reveni pe sticlă, însă încă nu a făcut-o.

”Am stat 17 ani în Antena 1 pentru ca nu am fost constrânsă în vreun fel. Drumurile noastre se despart. Nu voi accepta situații impuse. Sunt prezentator de știri de 27 de ani, sunt un jurnalist respectat atât de colegii de breaslă cât și de către public tocmai pentru că nu am dezamăgit, sunt un om corect și onest. Pot să dau și amănunte despre alegerea mea de a pleca dar cred că viața trebuie să-și urmeze cursul, la fel și profesia mea. Voi fi alături milioanelor de oameni cu dragoste și respect mereu, sub diferite forme, și vă mulțumesc pentru toți acești ani.

Mulți dintre voi, așa cum mi-ați spus oficial pe rețelele mele de Social Media sau în studiile de piață, dar și pe stradă, față în față, mă considerați un prieten al familiei dv și un jurnalist cu credibilitate. Ba mai mult, aceia dintre dv care nu erați telespectatori ai Antena 1, ați ales Observatorul de dragul meu. Aceasta încredere înseamnă enorm pentru mine. Așa cum nu mă dezic de principiile mele, nu mă voi dezice nici de voi! Ne vom întâlni, cu siguranță! Cu dragoste, a voastră, Andreea”, a scris Andreea Berecleanu pe pagina sa de Instagram.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...