Andreea Berecleanu își surprinde din nou fani: „Sunt un om curajos!”. Mesajul transmis de fosta vedetă de la Antena 1

Redacția IMPACT 01.04.2020, 17:38
Andreea Berecleanu își surprinde din nou fani: „Sunt un om curajos!”. Mesajul transmis de fosta vedetă de la Antena 1

Teledonul din weekend, organizat de Antena Group, și transmis simultan pe cinci posturi de televiziune, a fost aspru criticat de către Andreea Berecleanu. Fosta prezentatoare a răbufnit iarăși în mediul online, când le-a transmis fanilor săi un nou mesaj.

Andreea Berecleanu își surprinde din nou fani: „Sunt un om curajos!”

Fosta știristă a dat de înțeles, cu doar câteva zile în urmă, că ajutorul pe care l-a promis Antena Group nu ar fi unul real. Mai mult, în urma teledonulului organizat de către oficialii posturilor de televiziune s-a strâns o sumă fabuloasă, de aproximativ cinci milioane de euro. Banii au fost donați de către vedete și personalități din România, dar și de către cetățeni obișnuiți. Toată lumea și-a dorit să contribuie, pentru soluționarea situațiilor defectuase din sistemul medical. Totuși, fosta vedetă de la Antena 1 nu a fost de acord cu respectiva metodă pentru adunarea sumelor de bani.

De această dată, după anunțurile din mediul online, publicate în weekend, prin care și-a criticat foștii șefi de la Antena, Andreea Berecleanu a postat un nou mesaj. Vedeta a încurajat pe toată lumea să spună adevărul, dacă observă nereguli, și să semnaleze posibilele probleme autorităților. Fanii săi au fost uimiți de un asemenea mesaj, publicat pe Instagram, de Andreea Berecleanu, în care vedeta li s-a adresat cât se poate de direct, în plină pandemie.

Andreea Berecleanu își surprinde din nou fani Sunt un om curajos!. Mesajul transmis de fosta vedetă de la Antena 1
Fosta prezentatoare de știri de la Antena 1 a surprins cu un nou mesaj, în mediul online (sursă captură foto: Instagram)

Ce mesaj a transmis de fosta vedetă Antena 1

„Sunt un om care respectă și caută adevărul! Sunt un om educat de părinți și bunici doar în acest spirit. Mi-am ales profesia de jurnalist pentru că sunt un om curajos. Și așa voi rămâne. Ca prezentator de știri, nu poți fi decât echidistant, nu poți transmite decât imparțialitate. Aceasta e regula de aur respectată în toată lumea. Ceea ce eu am făcut 27 de ani. Dar fundamental, ca jurnalist, e normal să ai o opinie. Acum, pot și trebuie să o exprim, respectând adevărul și dreptatea. Nu voi tăcea și știu că sunteți mulți cu opinii informate și pertinente! Vă rog, nu tăceți! Vă rog să nu vă cenzurați! Libertatea de exprimare trebuie să ne rămână! Să aveți această credință. Să aveți o săptămână bună, să fiți sănătoși și destepți! Cu dragoste, Andreea”, a transmis fosta prezentatoare de știri.

Urmăriți Impact.ro și pe