Andreea Berecleanu, înlocuită la ştiri. Ce se întâmplă, de fapt, cu prezentatoarea de la Prima TV

Ana Anitoiu, Ștefan Olteanu 14.10.2021, 19:39

Andreea Berecleanu a fost înlocuită la ştirile de la Prima TV. Prezentatoarea a lipsit de la ”Focus”, miercuri, 13 octombrie, și a spus că va dura câteva zile până când va reveni.

De ce a fost înlocuită Andreea Berecleanu la Prima TV

Cel care i-a luat locul Andreei Berecleanu este Marius Saizu, cel care prezintă buletinul de știri în weekend. Prezentatoarea a spus că și-a luat câteva zile libere, fără să fie vorba despre vreo problemă de sănătate și nici de vreo vacanță.

”El mi-a ținut locul, îmi ține locul, eu lipsesc câteva zile. Nu, nu este vorba despre nicio problemă de sănătate. Nu e nicio vacanță, mi-am luat câteva zile libere, dar nu vreau să vorbesc despre asta. Mi-am luat câteva zile libere, nu e nicio problemă gravă de sănătate, dar am dreptul la confidențialitate. Chiar asta fac, mă odihnesc.”, a spus Andreea Berecleanu, potrivit Libertatea.

Andreea Berecleanu, inlocuita la stiri. Ce se intampla, de fapt, cu prezentatoarea de la Prima TV
Andreea Berecleanu

Andreea Berecleanu, despre ce apreciază soțul ei cel mai mult la ea

Celebra prezentatoare de știri, în vârstă de 46 de ani, s-a căsătorit în 2016 cu medicul estetician Constantin Stan, după ce în 2013 a divorțat de Andrei Zaharescu, alături de care are doi copii – Eva și Petru. Știrista a dezvăluit ce apreciază actualul ei soț cel mai mult la ea.

”Prefer să spun lucrurilor direct pe nume, indiferent de consecințe. Bărbatul din viața mea asta a apreciat în primul rând la Andreea Berecleanu, și nu neapărat aspectul fizic!”, a spus ea.

Care a fost prima pasiune a Andreei Berecleanu

Anterior, Andreea Berecleanu a dezvăluit că jurnalismul nu a fost prima ei pasiune. Inițial, a fost atrasă de limba franceză și a fost o perioadă studentă în cadrul Facultății de Limbi Străine. Însă, la 18 ani a luat contact cu lumea televiziunii și a fost dragoste la prima vedere.

”Nu mi-am dorit să fiu jurnalistă, nici vorbă. Visam să fiu translator de limba franceză. Nu profesor pentru că nu mă vedeam să am răbdare suficientă cu cei mici. Şi am ajuns cu totul întâmplător în lumea asta. Intrasem la Facultatea de Limbi Străine şi o colegă lucra la SOTI, prima televiziune independentă din acea perioadă, şi am vizitat studiourile, aveam 18 ani.

Cineva m-a remarcat, am crezut că fac o probă într-o dimineaţă la ora 6, dar de fapt eram live. Nu ştiam treaba asta. Aveam părul prins şi un machiaj discret. Au trecut aproape 30 de ani de atunci. A fost o alegere, m-am transferat la Jurnalism imediat”, a povestit Andreea Berecleanu în cadrul podcastului lui Damian Drăghici.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...