EXCLUSIV

Andreea Berecleanu, despre motivul pentru care soţul său s-a îndrăgostit iremediabil de ea. „A apreciat asta” (exclusiv)

Stan Filon 27.09.2021, 11:23

Andreea Berecleanu este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de televiziune din România. A lucrat pentru cele mai mari televiziuni din țara noastră, unde a adus ultimele știri pentru milioane și milioane de români, timp de  aproape 30 de ani! Întotdeauna a făcut un anumit lucru și continuă să-l facă. Este, de atfel, și motivul pentru care s-a îndrăgostit iremediabil de ea actualul său soț.

Andreea Berecleanu a recunoscut care a fost motivul pentru care actualul său soț s-a îndrăgostit de ea

Andreea Berecleanu a prezentat timp de 9 ani de zile știrile la Pro TV, apoi alți 17 ani pentru Antena 1. Niciodată nu a lucrat mai aproape de casă ca acum, de când este la Prima TV. Vedeta s-a acomodat foarte repede la noul său loc de muncă pe care îl numește chiar ”acasă”. ”Dacă stau și mă gândesc bine, aș spune că sunt mai aproape ca oricând în ultimii ani de casa mea. Fiindcă locuința mea e mai aproape azi de casa în care lucrez în ultima vreme, adică sediul Prima TV”, remarcă vedeta în interviul acordat Playtech.ro.

Prezentatarea de televiziune constată că societatea s-a schimbat mult, față de perioada când a intrat ea în televiziune. Oamenii s-au schimbat, politica din România s-a schimbat, însă deotologia jurnalistică, la care ține foarte mult, a rămas aceeași. Celebra prezentatoare de televiziune și-a amintit și de o bâlbă făcută la Pro TV, când a spus că România va adera la NATO în al doilea…van. Crede acum că a avut o ”premoniție”, atunci când a încurcat cuvântul val cu van, probabil dezamăgită de politicienii și situația economică a României din zilele noastre.

Andreea Berecleanu, despre motivul pentru care sotul sau s-a indragostit iremediabil de ea
Andreea Berecleanu, despre motivul pentru care sotul sau s-a indragostit iremediabil de ea

”A fost ceva premonitoriu”

”România s-a schimbat foarte mult, și social, și politic. După cum și generațiile s-au schimbat foarte tare. Dacă e să vorbim despre bâlbe, deși aș spune că bâlbe nu prea am avut, aș vorbi despre cea întâmplată pe vremea în care lucram la PRO TV. Era exact în perioada în care România urma să adere în Alianța Nord-Atlantică.

Și am anunțat foarte serios că România va adera în al doilea van al alianței. Van și nu val, așa cum ar fi trebuit să pronunț. Astăzi, amintirea acelei greșeli îmi spune că poate a fost ceva premonitoriu în ce am spus atunci, cu mulți ani în urmă!”, a declarat Andreea Berecleanu pentru sursa citată.

Neschimbată a rămas relația cu fanii și cu publicul său. Vedeta a spus că este mereu oprită de oameni pe stradă, care vor să-i vorbească, să se fotografieze cu ea, după ce o recunosc de la televizor. Chiar dacă prezintă știrile în direct de atâția și-atâția ani, Andreea Berecleanu spune că cea mai grea meserie rămâne cea de mamă.

Andreea Berecleanu, mamă curajoasă

Prezentatoarea știrilor Focus de la Prima TV spune că este și o ”mamă curajoasă”, care încearcă permanent să încurajeze relația cu fiica sa Eva, căreia îi oferă și libertate, fără a aduce mai multe detalii. ”În primul rând, sunt mamă. A fi mamă pentru mine, Andreea Berecleanu, e o meserie dificilă, poate cea mai grea din această lume”, apreciază ea.

Andreea Berecleanu spune că nu s-a schimbat și continuă să spună lucrurilor pe nume. Chiar această calitate a sa spune că l-a atras și pe actualul său soț, medicul estetician Constantin Stan, cu care s-a căsătorit în urmă cu 5 ani. ”Prefer să spun lucrurilor direct pe nume, indiferent de consecințe. Bărbatul din viața mea asta a apreciat în primul rând la Andreea Berecleanu, și nu neapărat aspectul fizic!”, ne-a mai adăugat vedeta tv. Vedeta a mai fost căsătorită cu jurnalistul Andrei Zaharescu, cu care are doi copii.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...