Andreea Berecleanu a rupt tăcerea! Adevărul nebănuit din spatele deciziei de a părăsi Antena 1

Diana Radu 27.03.2020, 14:30
Andreea Berecleanu a rupt tăcerea! Adevărul nebănuit din spatele deciziei de a părăsi Antena 1

Andreea Berecleanu a făcut noi declarații surprinzătoare în ceea ce privește motivul care a determinat-o să renunțe la Observator. Jurnalista spune că și-a dat seama încă de la început de înțelegerea dintre conducerea postului Antena 1 și dintre Sandra Stoicescu.

Andreea Berecleanu, noi dezvăluiri. De ce a plecat de la Antena 1?

Antena 1 anunța oficial în luna februarie că Andreea Berecleanu urma să fie înlocuită la pupitrul Observatorului de către Sandra Stoicescu. Imediat după Andreea a reacționat pe contul său de Instagram unde specificat că este o fire e care nu acceptă ”situații impuse”, drept pentru care a decis să încheie colaborarea cu Antena 1. Acum, jurnalista face noi dezvăluiri.

„Începând din luna februarie a acestui an, în momentul în care mi-am dat seama că ar putea fi vorba despre o înțelegere între conducerea stației și Sandra Stoicescu, un om foarte apropiat familiei Voiculescu, am privit cu detașare tot. Ea era în concediu postnatal, trebuia să se întoarcă la Antena 3, la emisiunea ei de acolo. Dar a vrut altceva și s-au potrivit interesele comune. Nu e prea complicat, știi cum se spune: așa e în tenis!”, a declarat recent Andreea Berecleanu pentru Viva.

andreea berecleanu, noi dezvaluiri, antena 1, observator
Andreea Berecleanu, noi dezvăluiri. De ce a plecat de la Antena 1?

Cât despre Sandra Stoicescu, cea care i-a luat locul de prezentatoare a jurnalului de știri, Andreea Berecleanu, spune că nu este cea mai inspirată alegere și explică și de ce. Se pare că Sandra a fost eliminată de la Observator în urmă cu zece ani, deoarece nu era pe placul publicului, iar revenirea acesteia de la Antena 3 la Antena 1 nu va face decât să-i debusoleze pe telespectatori, este de părere Andreea.

„Culmea e că Sandra fusese eliminată de la Observator acum 10 ani, în urma unor studii nefavorabile atât pentru ea, cât și pentru colegul ei de atunci, Lucian Mîndruță. Acum, revenită la Observator, după 10 ani de jurnalism militant la Antena 3, este greu să se impună unui public de masă. Și chiar e debusolant pentru privitor”, a mai spus Andreea Berecleanu.

Ba mai mult, Andreea Berecleanu a declarat că oamenii au început să o caute pe rețelele de socializare, deoarece nu înțeleg de ce s-a produs această schimbare. De asemenea, aceasta a spus că de la plecarea sa, audiențele au scăzut dramatic, ceea ce probabil nu a fost luat în calcul de către producătorii Antena 1.

Urmăriți Impact.ro și pe