Andreea Berecleanu a început deja munca după demisia de la Antena 1. Cu ce se ocupă vedeta

Redacția IMPACT 17.03.2020, 14:15
Andreea Berecleanu a început deja munca după demisia de la Antena 1. Cu ce se ocupă vedeta

Andreea Berecleanu a demisionat, de curând, de la Antena 1, după o perioadă îndelungată în care a putut fi văzută la pupitrul principalului buletin de știri din zi. Totodată, vedeta și-a găsit deja un alt loc de muncă, și a început îndată noua activitate. Fanii i-au transmis mii de mesaje, odată ce au fost la curent cu vestea că șatena a demisionat de la postul TV unde a activat timp de aproape două decenii.

Ce face în prezent Andreea Berecleanu, după demisia de la Antena 1?

Andreea Berecleanu anunța, cu câteva săptămâni în urmă, că va părăsi pupitrul știrilor de la Antena 1. Cei care o admiră pe fosta prezentatoare Observator TV s-au întrebat ce decizie urmează să ia aceasta, la nivelul carierei sale. Răspunsul e unul surprinzător și a venit de curând.

De asemenea, printre curiozitățile fanilor a fost și cea dacă Andreea Berecleanu va marca o revenire la PRO TV. Este cunoscut că înainte să activeze pe Antena 1, aceasta a prezentat știrile, alături de Andrei Zaharescu. A putut fi urmărită când le aducea românilor principalul jurnal de știri, în perioada 1995 și 2003.

Andreea Berecleanu a început deja munca după demisia de la Antena 1. Cu ce se ocupă vedeta
Andreea Berecleanu a decis să își urmeze soțul, de meserie medic estetician, în afaceri

Anunțul că va părăsi Observator a venit din partea vedetei pe contul său oficial de Instagram. Totodată, aceasta a anunțat că renunță la televiziune pentru a se implica în afacerile soțului ei, de profesie chirurg estetician. Urmează să îi fie alături medicului Constantin Stan și la nivelul unui veritabil partener de business.

”Începând de mâine, aveți posibilitatea să scrieți pe adresă [email protected] orice întrebare legată de medicină și chirurgie estetică. Eu, în calitate de jurnalist, voi intermedia legătură între voi și dr Constantin Stan. Timpul ne va permite să facem aceste filmulețe educaționale. Atât clinicile din București, cât și Spitalul din Bacău au fost închise începând din această dimineață, din respect pentru pacienți și pentru medici. Să fim sănătoși!”, a transmis Andreea Berecleanu, tot prin intermediul rețelelor sociale.

Urmăriți Impact.ro și pe