Andreea Bănică și-a îngrozit fanii. Cum arată vedeta complet nemachiată. Reacțiile din comentarii: „Face miracol machiajul”

Ana Anitoiu 02.10.2022, 22:42

Andreea Bănică și-a îngrozit fanii. Vedeta a dezvăluit cum arată atunci când este complet nemachiată, după o vară în care s-a ales cu pete de la soare pe față, în ciuda produselor de protecție pe care le-a folosit. Fanii săi au reacționat la imaginile pe care cântăreața le-a publicat pe rețelele sociale.

Cum arată Andreea Bănică fără machiaj

Andreea Bănică a avut curajul să se expună pe rețelele sociale fără pic de machiaj. Vedeta a prezentat un tutorial video de înfrumusețate, iar reacțiile internauților n-au întârziat să apară.

„Gata și tutorialul de machiaj pe care mi l-ați cerut! Această vară ne-a dat bătăi de cap, iar eu am ieșit din ea pătată toată, cu toți factorii de protecție folosiți. Tenul meu nu este perfect , am pistrui și pete, însă cu un machiaj bun arată wow! Iată pașii”, a scris Andreea Bănică în descrierea clipului publicat pe Instagram.

Andreea Banica si-a ingrozit fanii. Cum a aparut vedeta pe retelele de socializare
Andreea Banica

Reacțiile internauților, împărțite

Clipul publicat de Andreea Bănică a generat reacții împărțite în rândul internauților. În timp ce unii au ironizat-o pentru felul în care arată fără pic de machiaj, alții au lăudat-o pentru curajul de a se afișa în acest mod pe rețelele sociale.

„Face miracol machiajul”, „Nemachiată nu pari deloc ce se vede la TV. Doamne ferește, ce schimbare! Machiajul ăsta face minuni”, dar și „Foarte tare, foarte asumată, foarte frumoasă” și „Cel mai fain mi se pare că te-ai expus așa pătată. Ești minunată!”, au fost unele dintre comentarii.

„Nu sunt o fană înrăită a ta, dar meriți toate aplauzele, pentru că, din punctul meu de vedere, ai curajul să te accepți așa cum ești și să te expui și fără machiaj”, a fost un alt mesaj pe pagina de Instagram a vedetei.

Andreea Bănică, enervată de comentariul unei persoane

Deși nu a răspuns la cele mai multe dintre comentariile pe care le-a primit la tutorialul ei de machiaj, în care s-a expus înainte de ritualul de înfrumusețare, Andreea Bănică, în vârstă de 44 de ani, n-a rezistat fără să-i dea replica unei persoane.

„Aici nu este vorba despre o campanie plătită!!! Ai grijă ce vorbești. Grija mea o am singură, nu trebuie să mi-o porți! Ia partea frumoasă a lucrurilor”, a fost reacția Andreei Bănică.

Mai exact, cântăreața Andreea Bănică a reacționat în acest fel după ce unul dintre internauții care au comentat la acest clip publicat de ea a scris că scopul ei ar fi fost acela de a câștiga bani din reclamele făcute produselor pe care le-a folosit în tutorial.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...