Andreea Bănică se confruntă cu probleme de sănătate. Ce operație ar trebui să facă vedeta. „Îmi e frică”

Stan Filon 05.07.2022, 09:27

Andreea Bănică se confruntă cu probleme de sănătate! Artista a recunoscut că s-a ales cu această condiție medicală după prima naștere. A venit însă și a doua și problemele s-au agravat. Ar fi putut să o rezolve prin exerciții fizice, însă cântăreața spune că acum este prea târziu, iar singura variantă  ar fi intervenția chirurgicală, de care însă se teme. Face sport mult dar problema rămâne, însă nu o deranjează atât de mult încât să meargă la chirurg.

Andreea Bănică se confruntă cu probleme de sănătate

Andreea Bănică a oferit recent un interviu în care a recunoscut că se confruntă cu o problemă medicală provocată de cele două nașteri pe care le-a avut. Cântăreața ar vrea să mai aibă un abdomen plat, plin de pătrățele, însă spune că momentan acest lucru este practic imposibil. Suferă de diastază abdominală, care constă în separarea parțială sau completă a mușchilor drepți abdominali.

„Am o diastază abdominală cu care mă lupt de foarte mulți ani, cu siguranță ea nu se mai retrage, probabil că, dacă aș fi știut asta la prima naștere, aș fi făcut niște exerciții în sensul acesta, se face kinetoterapie, însă au trecut foarte mulți ani de când am născut-o pe Sofia, am născut și a doua oară, deci nu se mai poate rezolva decât cu operație. Nu sunt pregătită, pentru că mie îmi e frică de tot ce înseamnă operație și cred că sunt bine așa, slavă Domnului, fac sport. M-am obișnuit cu ea, e o mică burtă pe care o văd eu mai mult, mă deranjează uneori, însă nu sunt adepta operațiilor, să mă operez atât de repede cum fac toate fetele”, a declarat Andreea Bănică pentru viva.ro. 

Andreea Banica se confrunta cu probleme de sanatate
Andreea Banica se confrunta cu probleme de sanatate

De ce se teme artista

Andreea Bănică, ajunsă la vârsta de 43 de ani, spune că până acum nu s-a confruntat cu probleme neplăcute în sistemul medical din România, dar nu vrea să se opereze deoarece se teme de posibilele complicații apărute după intervenția chirurgicală.

„Îmi este teamă de ce s-ar putea întâmpla în urma unei astfel de operații, anestezie, am doi copii acasă, vreau să îi cresc și nu vreau să am ceva probleme ulterior: infecții, mă gândesc la orice. Așa am fost eu tot timpul cu o teamă din asta foarte mare’, a precizat ea. Andreea Bănică a trecut prin două operații de cezariană, s-a recuperat ușor, în copilărie a avut o operație de apendicită, ulterior a trecut printr-o intervenție la un deget, iar anul trecut și-a făcut curaj să rezolve o problemă mai veche, care ajunsese să îi creeze probleme inclusiv la concerte”, a mai spus cântăreața.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...