Andreea Bănică o face praf pe fosta ei prietenă, Iulia Albu. ”O perversă și o prefăcută”. De ce s-a ajuns aici

Madlen Moraru 10.07.2020, 19:39
Andreea Bănică o face praf pe fosta ei prietenă, Iulia Albu. ”O perversă și o prefăcută”. De ce s-a ajuns aici

Lucrurile se complică între cele două femei celebre. Andreea Bănică o face praf pe Iulia Albu, fosta ei bună prietenă. Toate privirile fanilor par să fie ațintite și pe această situație dintre vedete. De curând, solista a marcat o ieșire în public, când a fost prezentă pe canapeaua lui Cătălin Măruță.

Andreea Bănică o face praf pe fosta ei prietenă, Iulia Albu. ”O perversă și o prefăcută”

Andreea Bănică o face praf pe fosta ei prietenă
Andreea Bănică a fost prezentă, vineri, în emisiunea lui Cătălin Măruță și a spus adevărul despre Iulia Albu

Andreea Bănică a decis să dea cărțile pe față, fiind vorba despre un scandal nu tocmai nou între cele două vedete. Se pare că mărul discordiei este doar de ele știut. Însă ce a deranjat-o cel mai tare pe solistă a fost faptul că a crezut foarte tare în prietenia lor, dar pare să fi fost trădată.

La rândul său, Iulia Albu a făcut-o cu ou și cu oțet pe Andreea Bănică cu diverse ocazii și în aparițiile televizate. Totul pare să fi izbucnit cu mai bine de un an în urmă, iar pe atunci stilista vestimentară susținea că a fost amenințată. Pentru că obișnuiește să își spună părerea fără prea mari menajamente în ceea ce privește hainele vedetelor, Iulia Albu a primit replici foarte dure. Cu mai bine de un an în urmă, stilista vestimentară a susținut public că nu este de acord cu vestimentația Andreei Bănică. Pe atunci ea oferea replici acide cu privire la modul în care se îmbracă Andreea Bănică.

De ce s-a ajuns aici?

„Şi iarăşi se va supăra Andreea Bănică pe mine. Şi iarăşi îmi va scrie mesaje interminabile şi imposibil de lacrimogene. Not! Doar că de data aceasta… fără ameninţări, da, Andreea? Nu de alta, dar o fată aşa stilată ca tine trebuie să se si comporte ca o doamnă. În definitiv, cârpele nu sunt totul. Daaar… dacă tot am ajuns la ele… Ai putea să renunţi la tentativa de bandă de chiloţi din talie, să înlocuieşti cizmele cu o pereche de sandale argintii că… Dumnezeu ştie că… ai 50 de perechi cel puţin. De data aceasta n-am mai spus că vrei să o copiezi pe Delia pentru că ţi-au spus deja alţii. Hai, Sărbători fericite şi să-ţi aducă Moşul un stilist bun! Te pupă Domniţa de Alba. Nota: 1”, scria în trecut Iulia Albu despre vestimentația Andreei Bănică, pe blogul personal.

Cuvintele nu tocmai ușoare erau marcate înainte de un Crăciun, când ruptura dintre ele a fost foarte apăsată. Deși erau prietene în trecut, ele nu pare că își mai vorbesc în momentul de față. Ba mai mult, invitată la emisiunea lui Cătălin Măruță, Andreea Bănică nu a ratat ocazia și a taxat-o aspru pe Iulia Albu. Mai este cunoscut că între cele două au existat și alte clipe tensionate, dar lucrurile s-au amplificat cu mult și în această vineri.

”E o perversă și o prefăcută. Asta e Iulia Albu și nu am de ce să nu o spun. Am blocat-o și pe instagram, pe rețelele sociale. Am fost prietene bune la un moment dat. Vorbeam despre multe lucuri, iar eu am crezut în prietenia noastră. Dar m-am înșelat crunt. Eu sunt de părere că oamenii trebuie să fie onești, nu prefăcuți. Asta e ea, n-ai ce să-i faci”, a povestit Andreea Bănică în emisiunea lui Cătălin Măruță, de pe Pro TV.

Urmăriți Impact.ro și pe