Andreea Bănică, imagini demențiale în costum de baie! Cum reușește cântăreața la 42 de ani să arate ca o adolescentă. Foto

Diana Radu 22.01.2020, 14:39
Andreea Bănică, imagini demențiale în costum de baie! Cum reușește cântăreața la 42 de ani să arate ca o adolescentă. Foto

În ciuda faptul că are 42 de ani și că este mama a doi copii, Andreea Bănică a reușit să-și păstreze formele de invidiat. Recent, vedeta a postat pe contul său de Facebook câteva poze dintr-o vacanță, iar fanii au observat imediat cât de bine arată. Cum reușește cântăreața să arate ca o adolescentă?

Andreea Bănică, imagini demențiale în costum de baie

Cântăreața a postat pe Facebook mai multe fotografii cu ea în costum de baie dintr-o vacanță petrecută în Maldives, care i-a pus pe jar pe fani. Cântăreața și soțul ei, Lucian Mitrea, au aterizat acum câteva zile în paridusul exotic și se bucură de o vacanță binemeritată împreună.

andreea banica, costum de baie
Andreea Bănică, imagini demențiale în costum de baie

Fotografiile postată de vedetă au adunat foarte multe like-uri și au stârnit mai multe reacții în rândul fanilor. ”O frumusețe!”, ”Cea mai frumoasa ! Ești superba!”, ”Concediu plăcut”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

Andreea Bănică a așteptat cu nerăbdare aceast concediu așa că de îndată ce a ajuns în Maldive, vedeta a îmărtășit bucuria și cu fanii săi, pe rețelele de socializare. Aceasta a postat imediat o primă fotografie prin care-i anunța pe următitorii săi că a ajuns la destinație și că este foarte entuziasmată. ”Am ajuns! Paradisul este aproape. Ce să zic? 39 C, abia aştept să arunc hainele de pe mine ⛱”, a fost comentariul scris de vedetă pe Facebook.

Cum reușește Andreea Bănică să se mențină în formă la 42 de ani

Cântăreața pune mare accent pe aspectul său fizic și apelează la mai multe terapii pentru a arăta imepecabil. Andreea Bănică a dezvăluit că de două ori pe lună își face diverse tratamente faciale și are grijă să bea multă apă pentru a avea pielea hidratată. De asemenea, vedeta a mai spus că are grijă să se dea de fiecare atunci când se expune la soare cu factor de protecție.

În plus, cântăreața este foarte atentă și la alimentele pe care e consumă. În acest sens, a apelat la un nutriționist pentru a-i face o dietă personalizată, deoarece din cauza unor probleme la coloană, aceasta nu poate face exerciții fizice.

andreea banica, silueta de invidiat
Cum reușește Andreea Bănică să se mențină în formă la 42 de ani

Andreea Bănică și Lucian Mitrea au împreună doi copii, Noah Andrei și Sofia de care sunt foarte mândri. În ceea ce privește o nouă sarcină, vedeta a declarat că doi copii sunt suficienți și că nu își dorește să ajungă din nou mamă la 50 de ani, deoarece se teme că nu își va mai întelege copilul din cauza discrepanței dintre generații.

Urmăriți Impact.ro și pe