Andreea Bănică, dezvăluiri intime din căsnicia cu Lucian. Artista a dat cărțile pe față: „Eu nici nu concep să mă..”

Badea Violeta, Camelia Moldoveanu 24.07.2021, 14:15

Andreea Bănică a făcut dezvăluiri intime din căsnicia cu Lucian. Vedeta a fost mai sinceră ca niciodată, a dat cărțile pe față și a mărturisit totul public. Fanilor nu le-a venit să creadă ce a putut să spună frumoasa blondină!

Andreea Bănică, dezvăluiri intime din căsnicia cu Lucian

Andreea Bănică, în vârstă de 43 de ani, se poate considera o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Pe plan profesional, vedeta se poate lăuda cu o carieră de succes în lumea muzicii. În plus, blondina are o familie minunată, un soț iubitor, pe Lucian Mitrea, și doi copii superbi, pe Sofia și Noah.

Cei doi soți au o relație solidă, bazată pe multă iubire și respect, dovadă că sunt împreună încă de pe vremea când aveau 16 ani. Ca fiecare cuplu au trecut și prin certuri, prin momente dificile, dar au trecut peste toate și nimic nu a putut să îi despartă.

Recent, superba blondină a făcut câteva dezvăluiri inime din căsnicia ei, în cadrul unei emisiuni TV. Vedeta a mărturisit că nu și-a înșelat niciodată partenerul de viață, ba mai mult decât atât a spus că a fost virgină, iar Lucian a fost primul și singurul bărbat din viața ei.

„Soțul meu a fost primul și singurul bărbat din viața mea. Am fost virgină și mă mândresc cu acest lucru. Am întâlnit de-a lungul vieții mulți bărbați care m-au curtat, unii dintre ei chiar atrăgători, însă niciodată nu m-am gândit să îmi înșel soțul.

Nu m-am gândit niciodată cum ar fi să fac dragoste cu un alt bărbat. Eu nici nu concep să mă sărute altcineva în afară de Lucian, dar să ajung la un alt nivel…”, a declarat Andreea Bănică.

Andreea Banica are o familie extrem de frumoasa
Andreea Banica are o familie extrem de frumoasa

Lucian Mitrea este un tată model

Andreea Bănică a recunoscut că și în cuplul lor mai există certuri și neînțelegeri, dar fiecare lasă de la el și lucrurile se rezolvă destul de repede. Vedeta a spus că nu își dorește ca cei doi copii să simtă vreo tensiune, iar atunci când vor să-și reproșeze ceva o fac în scris, pe What’s App.

De asemenea, Andreea Bănică are numai cuvinte de laudă pentru soțul ei. Vedeta spune despre Lucian că este un părinte foarte implicat în creșterea celor doi copii și a ajutat-o enorm atunci când a avut nevoie de o mână de ajutor.

„Ne certăm puţin, iar apoi unul lasă de la el. Sunt situaţii şi situaţii. Nu pot spune că el are mai mult sau eu mai puţin. El este un tată foarte implicat. Uneori chiar mă deranjează. El ştie tot, face tot. Dacă ar putea, i-ar da el ţâţă. Schimbă scutece, îi face băiţă, îl smotoceşte, îl ia şi-l învîrte pe sus.

Nu, nu ne certăm niciodată faţă în faţă, ci prin mesaje pe What’s App. Eu am spus că nu vreau niciodată să mă cert cu soţul meu, să plec de acasă sau să ţipăm. Ne ciondănim şi pe acasă, dar cu o limită. Nu aşa încât să creăm o tensiune în faţa Sofiei.”, a mai spus blondina.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...