Andreea Bănică, decolteu de invidiat. Cum s-a pozat vedeta pe plajă

Iancu Andreea, Alexandru Ioanid 28.08.2021, 09:27

Andreea Bănică a devenit cunoscută în urmă cu mulți ani, încă de pe vremea când forma împreună cu Cristina Rus trupa Blondy. După separarea celor două, Andreea a rămas fidelă publicului său, artista având o mulțime de fani. Și pentru că își dorește să păstreze o legătură strânsă cu urmăritorii săi, vedeta postează adesea imagini și clipuri din viața sa de zi cu zi. Recent, Andreea Bănică s-a pozat pe plajă, internauții descoperind în imagini un decolteu demn de invidiat. Artista a trecut deja de vârsta de 40 de ani, are doi copii, însă se bucură de o siluetă admirabilă.

Andreea Bănică are un decolteu de invidiat. Vedeta s-a pozat pe plajă, într-o ținută incitantă

La vârsta de 43 de ani, Andreea Bănică se poate mândri cu un trup de milioane și un decolteu de invidiat, admirat de toți cei care o urmăresc în mediul online, acolo unde vedeta obișnuiește să posteze imagini din viața sa. Deși are doi copii, pe Sofia, în vârstă de 12 ani, și pe Noah, de numai 4 ani, cele două sarcini nu se mai observă pe silueta cântăreței. Aceasta obișnuiește să acorde atenție modului în care își îngrijește pielea, merge la sală și încearcă să aibă o alimentație corectă, alegând din când în când și câteva tratamente cosmetice pentru a o ajuta să apară într-o formă de excepție atunci când urcă pe scenă.

Pentru că este perioada vacanțelor, Andreea a ales să împărtășească recent cu fanii săi o imagine dintr-o vacanță în Zakynthos, Grecia, în care apare cu decolteul la vedere. Aceasta a postat o fotografie în care este surprinsă pe un yaht, purtând un costum de baie care lasă să i se vadă silueta care stârnește imaginația bărbaților. Nici fanii nu au rămas indiferenți la această ipostază în care a apărut vedeta și i-au transmis o mulțime de comentarii și aprecieri.

”Superbă”, ”Cea mai frumoasă doamnă”, ”Arăți superb, ca de fiecare dată”, ”Complimente”, ”Wow, ești super”, ”O artistă frumoasă”, ”Pamela Anderson”, ”Ești super frumoasă”, ”Ești bombă”, ”Cea mai frumoasă”, ”Absolut superbă”, ”Foarte frumoasă”, ”Ești minunată”, ”Sexy poza”, ”Frumoasă femeie”, ”Super”, ”Tot frumoasă ai rămas”, ”Frumoasă ești”, i-au scris fanii cântăreței.

Andreea Bănică a afișat un decolteu de invidiat, la plajă
Imaginea din vacanță, cu care Andreea Bănică a stârnit reacții uluitoare pe Instagram

Vedeta se bucură de familia sa frumoasă. Are doi copii și un soț pe care îl cunoaște din copilărie

Andreea Bănică și Lucian Mitrea par să fie împreună de o viață. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu mai bine de două decenii și au deja 13 ani de căsnicie. Într-o epocă în care divorțurile sunt tot mai frecvente, iar cuplurile ajung rapid să se destrame, Andreea și Lucian reprezintă un exemplu demn de admirat și de urmat. Aceștia au împreună doi copii, pe Sofia și Noah, formează un cuplu de peste 24 de ani și încă se bucură intens de momentul în care au spus „DA” în fața ofițerului de Stare Civilă.

Puțini oameni mai știu acum, dar noi ne-am căsătorit chiar de ziua mea. Mi-am dorit să fie o zi specială, să o țin minte toată viața ca pe cea mai frumoasă aniversare. ?? I-a convenit și lui Lucian, că scăpa cu un singur cadou. ?  După nuntă a venit imediat și Sofia, peste ceva ani și Noah, dar când mă uit la poze retrăiesc așa intens ziua aia, de parcă ar fi fost ieri. Mă bucur că am reușit să avem o relație așa lungă și frumoasă, că am fost binecuvântați ca iubirea noastră să dea roade și că am mers prin viață împreună încă de la începuturi… Sunt îndrăgostită și acum de #AcelasiIubit de la Eforie, care mi-a furat un sărut pe faleză când eram puștoaică…, a mărturisit Andreea Bănică.

Chiar dacă la prima vedere lucrurile sunt mereu roz în relația lor, Andreea a recunoscut că au existat mici tensiuni pe parcursul anilor. Cântăreața îl avea în urmă cu ani buni drept impresar pe soțul său Lucian, motiv pentru care mai apăreau unele dispute între ei. În prezent, micile certuri din familie apar doar pe teme legate de copii.

Ei, dacă înainte certurile noastre erau din cauza meseriei (eu artist, el managerul meu), acum sunt legate doar de copii. Avem opinii diferite. Păreri pro și contra, dar ne certăm pe WhatsApp. Lăsăm unul de la altul. Așa este într-o căsnicie. Iubire multă, a povestit Andreea Bănică.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...