Andreea Bănică a trăit clipe de coșmar. Ce s-a întâmplat cu fiul vedetei. „Toată viața am avut frica asta”

Stan Filon 26.06.2022, 15:22

Andreea Bănică a trăit un adevărat coșmar. Vedeta s-a confruntat exact cu ceea ce se teme cel mai mult în viața aceasta, să-și piardă copiii. Ei bine, exact acest lucru s-a întâmplat, în ultima vacanță petrecută cu familia. Cântăreața a realizat că l-a pierdut pe fiul său, Noah, în vârstă de doar 6 ani și a început show-ul. A pus în picioare tot hotelul în care era cazată.

Andreea Bănică a trăit clipe de coșmar

Andreea Bănică a fost în vacanță, împreună cu familia sa, însă a avut parte de un lucru pe care niciun părinte nu l-ar dori vreodată: fiul său s-a pierdut. Vedeta a realizat că nu-și mai găsește fiul și a intrat în panică. A fost exact un coșmar real.

Pe Noah l-am pierdut în hotel, în vacanță. Păi ce crezi, am pus tot hotelul pe roate, toată lumea era în picioare! I-am trezit pe toți, am făcut foarte urât, am țipat, am intrat într-o panică totală! Pe Sofia nu am pierdut-o însă niciodată, Doamne ajută, că nu știu ce s-ar fi întâmplat atunci! Acum Sofia e mare, are 14 ani. O s-o las anul acesta să plece singură în vacanță cu prietenele, în Grecia. Nu sunt genul de mamă sperietoare, genul: aoleu pleacă copilul, ce să mă mai fac!”, a declarat Andreea Bănică, pentru Click!

Andreea Banica a trait clipe de cosmar
Andreea Banica a trait clipe de cosmar

Cea mai mare fobie a artistei

Vedeta a recunoscut că aceasta este una dintre fobiile sale, care i-a dat ani întregi coșmaruri noaptea. Mereu s-a temut ca nu cumva să-și piardă copiii, mai ales că a asistat de multe ori la asemenea evenimente, în timpul concertelor. Chiar artista a fost nevoită în nenumărate rânduri să anunțe publicul de pierderea câte unui copil, în timpul spectacolelor, așa că a rămas cu o frică.

„Am această fobie, recunosc. Mi-e frică să nu-mi pierd copiii de când mă știu eu. Am și motive pentru că, la toate concertele mele în aer liber, se întâmplă să se mai piardă câte un copil, tocmai când sunt eu pe scenă. Și culmea, eu sunt cea care trebuie să anunț că s-a pierdut copilul respectiv. Nu e un moment prea plăcut. Nu vrei să știi cum este sentimentul ăsta de a-ți pierde ce ai mai drag pe lume. Îmi e foarte frică de acest lucru, toată viața am avut frica asta!”, a mai mărturisit Andreea.

Andreea Bănică este căsătorită de 13 ani cu impresarul Lucian Mitrea, cu care trăiește o poveste frumoasă de iubire de nu mai puțin de 24 de ani, când amândoi erau doar niște adolescenți. Au împreună doi copii, pe Maria Sofia, în vârstă de 13 ani, și pe Noah Andrei, în vârstă de doar 6 ani.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...