Andreea Bănică a dat lovitura în afaceri. Cât costă o noapte de cazare la hotelul de cinci stele al artistei

Andra Daoud 02.08.2022, 19:55
Andreea Bănică a dat lovitura în afaceri. Cât costă o noapte de cazare la hotelul de cinci stele al artistei

Andreea Bănică a investit în ultimii ani într-o afacere care speră să îi aducă profit. Cântăreața și-a făcut, în pandemie, un hotel la malul mării, iar vara aceasta a fost inaugurat pentru a primi turiștii. Prețurile nu sunt însă pentru orice buzunar, chiar dacă hotelul nu se află într-o zonă exclusivistă a litoralului.

Andreea Bănică a dat lovitura cu hotelul de la mare

Hotelul în care Andreea Bănică și soțul ei au investit în ultima vreme la malul mării a fost inaugurat de curând. Unitatea de cazare se află în stațiunea Eforie Nord și este cotată ca fiind de 5 stele. Prin urmare, prețurile nu sunt deloc pentru orice buzunar, chiar dacă stațiunea este considerată ca fiind una accesibilă, în comparație cu cele din nordul litoralului.

Pe lângă camerele pentru turiști, vedeta și-a rezervat și câteva camere pentru ea și familie, pentru a putea petrece cât mai mult timp pe litoral în sezonul estival. Andreea Bănică este îndrăgostită de Marea Neagră, cu atât mai mult cu cât Eforie Nord este orașul ei natal.

Dacă vă bate gândul să petreceți câteva zile pe litoral și luați în calcul să vă cazați la hotelul vedetei, trebuie să știți că tarifele nu sunt pentru orice buzunar. Astfel, un sejur de două nopți costă în jur de 1.000 de lei, pentru trei nopți de cazare trebuie să scoateți din buzunar între 1.600 și 2.000 de lei, iar de la patru nopți de cazare în sus, prețul se mărește proporțional.

Andreea Banica a dat lovitura in afaceri. Cat costa o noapte de cazare la hotelul de cinci stele al artistei
Hotelul Andreei Banica de la mare, in perioada in care era in renovare

Andreea Bănică, despre compromisurile făcute la începutul carierei

Dacă acum se bucură de succes atât pe plan muzical, cât și în afaceri și are tot ce își dorește, lucrurile nu au stat dintotdeauna așa. Andreea Bănică a pornit de jos, la fel ca mulți artiști, iar prima sumă mare de bani a câștigat-o în urma unui pictorial nud. Vedeta își amintește și acum că tatăl și soțul ei au împins-o de la spate să pozeze în Playboy, iar cu banii primiți în urma pictorialului, a reușit să își cumpere primul apartament.

„La vremea aceea, am spus da pentru bani. Nu știu de ce, domnul Silviu Boierescu a spus că nu primeam foarte mulți bani, a fost o sumă destul de mare. Zece mii de dolari am primit pentru acel pictorial, la vremea aceea, sunt foarte mulți ani de atunci. Pentru mine au fost niște bani ca și căzuți din cer. Cu rușinea mea cu tot, abia m-au convins tatăl mau și Lucian. Tata, când a văzut primul număr cu Dana Săvuică, a venit acasă și mi-a spus: ‘Dacă vreodată o să ți se ofere ocazia să pozezi în această revistă, te rog, tată, să pozezi’.

Ei bine, când a venit oferta din partea revistei, amândoi au complotat și s-au pus de acord să pozez în această revistă. Lucian mi-a promis marea și sarea, că nu va fi nimeni acolo decât el și fotograful. Îmi venea să-i zic să-l dea afară și pe fotograf, să mă pozeze el sau eu singură.”, a povestit artista, în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Urmăriți Impact.ro și pe