Andreea Bălan, surpriză jenantă pentru Tiberiu Argint. Toată lumea a aflat acum

Madlen Moraru 10.07.2020, 11:56

Andreea Bălan l-a pus pe Tiberiu Argint față-n față cu o situație jenantă. Artista a fost surprinsă la malul mării, cu câteva zile în urmă, în compania tânărului. De când s-a aflat despre noul ei iubit, relația vedetei Antena 1 a fost pusă sub lupă și analizată de către fani, și nu numai.

Andreea Bălan, surpriză jenantă pentru Tiberiu Argint. Toată lumea a aflat acum

Andreea Bălan a avut o surpriză jenantă pentru Tiberiu Argint. Relația lor este posibil să se fi sfârșit atunci când a ieșit la iveală că formează un cuplu, mai ales că artista nu și-ar fi dorit ca acest moment să aibă loc în prezent. Totodată, după ce s-a aflat că iubește din nou, pentru vedetă ar putea să apară și complicații legale la divorțul cu George Burcea. Fiicele acestora reprezintă în prezent cel mai mare motiv de ceartă și fiecare vrea să încerce să obțină custodia totală. Din această cauză, și pe contul de Facebook al Andreei Bălan a fost semnalat un detaliu neașteptat. Pe măsură ce fanii au dorit să știe detalii despre noua cucerire a juratei Te Cunosc de Undeva, au făcut o altă descoperire.

Andreea Bălan, surpriză jenantă pentru Tiberiu Argint. Toată lumea a aflat acum
Andreea Bălan apare ca fiind singură, pe Facebook

Andreea Bălan figurează pe contul de Facebook ca fiind singură, la nivelul statutului civil. Totodată, fanii solistei Andre au mai remarcat și că a fost posibil ca schimbarea să fie una efectuată la scurt timp de la separarea de George Burcea. Ei și-au încheiat socotelile cu câteva luni în urmă, când a și ieșit la iveală că vor divorța. Noua relație a vedetei cu Tiberiu Argint i-a luat pe mulți pe nepregătite. De aceea, au existat curiozități dacă artista și-a asumat și pe rețelele sociale noua legătură. Însă, marea surpriză a fost că în loc să figureze într-o relație, așa cum ar fi sperat mulți, aceasta apare drept singură.

 

Urmăriți Impact.ro și pe